Antena Căutare

VIDEO! Profesoară către elevi: "Viermilor! Nesimțiților! Sunteți niște mizerabili de clasa VII-a care habar nu aveți să scrieți, să citiți și să gândiți corect !"

O profesoară din județul Prahova a fost filmată în timp ce își jignea elevii într-un hal de-a dreptul inadmisibil. Femeia folosea la adresa copiilor apelative precum: "viermi", "nesimțiți" și "mizerabili".

Profesoara din Ceptura

O profesoara de la Școala din Ceptura, județul Prahova a fost filmată când țipa la elevi și îi numea „viermi”, „nesimțiți” și „mizerabili”. ISJ Prahova a solicitat o anchetă și a recomandat sancțiuni care pot merge până la desfacerea contractului de muncă, scrie stiri.tvr.ro

Inspectorul școlar general adjunct al ISJ Prahova, Horia Toma, a declarat că profesoara respectivă, este suplinitoare și are contract pe perioadă determinată, informează Mediafax, preluat de aceeași sursă.

Toma a spus că, joi, s-a întâlnit cu directorul școlii din Ceptura și i-a cerut să ancheteze situația.

„În această dimineață (joi dimineața) ne-am întâlnit cu directorul școlii și i-am solicitat să facă o comisie de anchetă și să ancheteze, apoi să aplice sancțiuni care pot merge până la desfacerea contractului de muncă. Ei trebuie să hotărască, consiliul de administrație al școlii. Noi am făcut recomandări”, a declarat Horia Toma, precizează sursa.

Potrivit unor surse, dascălul ar avea afecțiuni psihice, asta deși a trecut testarea psihologică, fiind declarată aptă pentru funcția sa. Cu toate acestea, cadrul didactic a avut probleme cu elevii la mai multe școli unde a predat.

Imaginile cu profesoara au fost postate pe Facebook, iar apoi au fost șterse. Cel care a postat imaginile pe Facebook a spus că filmarea este realizată la Școala „Nichita Stănescu”, din comuna Ceptura, județul Prahova.

„Viermilor! În halul ăsta să vă purtați, mă, nesimțiților? Am venit doar să-mi țin orele și atât. Sunteți niște mizerabili de clasa VII-a care habar nu aveți să scrieți și să citiți și să gândiți corect. (...) Mizerabililor. Mi-ați răspândit și toate testele”, a spus profesoara în filmare.

Atenție, părinți! Numărul cazurilor de gripă la copii crește alarmant! Peste 4.600 de cazuri în București... Decizie demnă de admirație!! Au donat organele fiului lor de opt ani, pentru a salva alți doi copilași...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x