Antena Căutare

Regina Elisabeta a II-a, anunț dramatic! Meghan Markle şi Prinţul Harry, îndurerați în prag de nuntă

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar putea lipsi de la nunta nepotului ei, Prințul Harry. Surse de la Palat au dezvăluit pentru The Sun că Suverana va participa doar la ceremonia care se va desfășura la capela St. George din cadrul Castelului Windsor. Astfel, aceasta va lipsi de la recepția la care sunt invitați să cânte Spice Girls, Elton John, Adele și alte nume mari.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ar putea lipsi de la nunta nepotului ei, Prințul Harry. Surse de la Palat au dezvăluit pentru The Sun că Suverana va participa doar la ceremonia care se va desfășura la capela St. George din cadrul Castelului Windsor. Astfel, aceasta va lipsi de la recepția la care sunt invitați să cânte Spice Girls, Elton John, Adele și alte nume mari.

Vârsta înaintată a reginei nu îi va permite să participe la întreg evenimentul, pentru că asta i-ar pune în pericol sănătatea. Astfel, ea va fi nevoită să se retragă după cununia religioasă.

Surse sigură de la Castelul Windsor au explicat de ce Regina va fi nevoită să se retragă imediat după ceremonie. Potrivit Entertainment Tonight, aceasta i-ar fi spus nepotului ei preferat: „Aceasta e nunta ta, asta e ziua ta. Plănuiește-o așa cum îți dorești”.

Prinţul Harry, de nerecunoscut înainte de nuntă! De dragul viitoarei soții, nepotul Reginei Elisabeta a II-a face sacrificii uriașe!

Dragă, am pierdut copilul...la jocuri de noroc! O femeie furioasă a divorțat după ce soțul ei a pus gaj întreaga familie... Ultima oră: Răzvan Lucescu, adio titlu în Grecia! PAOK și-a aflat pedeapsa după incidentele grave din meciul cu AEK...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x