Antena Căutare

Cea mai puternică rugăciune pentru mamă de 8 Martie. Face minuni dacă este rostită în această zi

Pe 8 Martie sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, respectiv a mamei, cea mai importantă persoană pentru noi, cea care ne-a dat viață și care se află mereu în rugăciunile noastre.

Cea mai puternică rugăciune pentru mamă de 8 Martie. Face minuni dacă este rostită în această zi Galerie
Cea mai puternică rugăciune pentru mamă de 8 Martie. Face minuni dacă este rostită în această zi | Shutterstock

Martie este una dintre cele mai deosebite luni din an. Începe cu Mărțișorul și continuă cu Ziua Femeii, sărbătorită anual pe 8 martie. Aceasta este ziua dedicată femeilor de toate vârstele, care ne amintește cât de importante sunt doamnele și domnișoarele în viețile noastre.

Pe lângă felicitări, cadouri și flori, arată-i mamei tale iubirea și aprecierea prin rostirea celei mai puternice rugăciuni care o va binecuvânta.

Citește și: Mesaje clasice de 8 Martie. Felicitări și urări pentru toate femeile de ziua lor

Cea mai puternică rugăciune pe care să o înalți de Ziua Mamei

„Dumnezeule, rugându-mă Ție pentru pentru mama mea, împlinesc una din cele mai sfinte datorințe, pe care Tu ai pus-o asupra mea. Și anume: să o cinstesc și să o iubesc din tot sufletul meu și din toată inima mea.

Cea dintâi din îndatoririle mele către ea este de a mă ruga ție totdeauna pentru sănătatea și bucuria ei, a mă supune și a o ajuta din toate puterile mele.

O, Dumnezeule atotputernic, care binecuvintezi pe fii pentru părinții lor și adesea în dreapta Ta mâine îi pedepsești pentru greșelile lor. Primește umila mea mulțumită pentru binefacerile pe care le reverși neîncetat asupra mamei mele.

Trimite-i, Preabunule, și-n viitor binecuvântările Tale și îi iartă ei greșelile pe care, ca simplă ființă, ar fi făcut.

Cea mai puternică rugăciune pentru mama. Tu poruncești să cinstesc în ea puterea Ta și să îi fiu recunoscător și mulțumitor pentru viața pe care mi-ai dat-o prin ea și pentru toate îngrijirile ce au avut și au pentru mine.

Ajută-mi dar să urmez poruncile Tale sfinte, să îi fiu supus, ascultător și să nu fac nimic care să o amărască și să o întristeze. Răsplătește-o, Preabunule, cu facerile Tale de bine pentru dragostea și îngrijirea neadormită pe care totdeauna o are pentru mine. Apăr-o de toate nenorocirile și întristările.

Dă-i viață lungă, fericită, liniștită și cu bună înțelegere.

Fă-o părtașă binecuvântarii Sfinților Tăi. Înmulțește-i roadele ostenelilor ei. Fă să prisoseacă peste ea binefacerile Tale și să sporească întru tot binele și întru îndestulare. Ca să te binecuvântăm în toate zilele vieții noastre. Amin!”, scrie doxologia.ro.

Citește și: Felicitări de 8 Martie pentru femeile din viața ta. Cele mai frumoase imagini de primavară pentru Ziua Femeii

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x