Antena Căutare

Revoltător! Macaroane cu viermi în meniul bolnavilor din două spitale

Bolnavii din două spitale din municipiul Satu Mare sunt revoltați după ce în meniul de duminică, alături de macaroanele cu pui au fost seviți și viermi.

Revoltător! Macaroane cu viermi în meniul bolnavilor din două spitale
Mâncare cu viermi la Spitalele din Satu Mare | presasm.ro

Duminică la masa de prânz, la două spitale din municipiul Satu Mare meniul a fost "îmbogățit", cu niște viermi, alături de macaroanele cu pulpe de pui, servite drept hrană bolnavilor internați.

Situația este cu atât mai gravă cu cât cazul nu a fost unul izolat, ci acest meniu cu viermi a fost servit atât la Spitalul Județean de Urgență cât și la Spitalul de Boli Contagioase, ambele din municipiul Satu Mare.

Conform presei locale, PresaSm, a fost contactat managerul Spitalului Județean, Adrian Marc, care a precizat că s-a demarat o anchetă de urgență, în acest caz.

”Am văzut și noi acest caz și am demarat o anchetă de urgență, împreună cu cei de la Blocul Alimentar. La Spitalul de Contagioase au fost 32 de porții, dar s-ar fi găsit doar într-o singură caserolă. Nu am mai reușit să o verificăm, fiindcă s-a aruncat la gunoi. Se vor lua declarații de la personalul de la bucătărie. Nu înțelegem de unde ar fi putut apărea această problemă, fiindcă toate produsele ne sunt furnizate cu certificate de conformitate. Din macaroane nu putea fi. S-a mai folosit bulion, ulei, boia și ceapă. Nici de aici nu credem că ar putea proveni acel vierme. Iar carnea este congelată. După anchetă o să prezentăm toate rezultatele”, a precizat managerul, scrie aceeași sursă.

Reacțiile cetățenilor nu au întârziat să apară, după publicarea știrii în mediul online. Oamenii au lăsat sute de comentarii pe pagina publicației de presă locală.

"Bătaie de joc, nepăsare, neprofesionalism, prostie. Sper ca toți cei vinovați să plătească și cum cârma se întoarce, să ajungă să fie serviți la fel", spunea într-un comentariu un cetățean revoltat.

Costul unui meniu variază între 10 și 16 lei/zi, totul depinde de natura afecțiunii pacientului. Bucătăria Spitalului Județean poate asigura până la 900 de porții în fiecare zi, scrie sursa.

Timp de mai mulți ani, Spitalul Județean Satu Mare a colaborat cu o firmă de catering care asigura hrana în spital. Din anul 2018 conducerea Spitalului Județean a decis sistarea colaborăriic cu firma privată și trecerea în regim propriu de gospodărire a bucătăriei spitalului.

Ritual bizar în Casa Domnului! Bărbat culcat într-un sicriu face jurăminte în fața preotului. Motivul e halucinant! VIDE... Video.Metoda ingenioasă prin care o femeie ține hoții la distanță de mașina sa. Aceștia se lasă baltă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x