Căutare Live

REZULTATE BAC 2016 EDU.RO. Ministerul Educației a anunțat: „Nu avem niciun punct de vedere”

Problema de electricitate de la bacalaureat, susținută vineri, a fost enunțată greșit, iar acest lucru va afecta nota elevilor.

Problema de electricitate de la bacalaureat, susținută vineri, a fost enunțată greșit, iar acest lucru va afecta nota elevilor. Sute de părinți au semnat petiții, mâine se dau rezultatele, iar Ministerul Educației spune că: ”Deocamdată nu avem nici un punct de vedere!”

”Vă rugăm nu lasați copiii să plătească pentru erorile adulților” este fraza care încheie petiția a peste 900 de părinți adresată Ministerului Educației.

În ultima zi a examenului scris la Bacalureat, susținut vineri, subiectului II la Fizica, o problemă de electricitate a avut o greșeală, scrie Libertatea.ro.

Era vorba despre o tensiune punctele A și B de ”30V”, care în mod corect ar fi trebuit să fie ”-30 V”, pentru că intensitatea curentului electric în acea ramură era de la B la A.

Greșeala a fost sesizată imediat, dar până în acest moment nu exită o clarificare din partea Ministerului Educației, deși mâine se dau rezultatele examenului la bacalureat. Ce se va întâmpla, cum se va corecta acel punct care este enunțat greșit -, se întreabă părinții.

Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri