Antena Căutare

Vești bune pentru șoferii români! Lucian Șova face anunțul despre deschiderea a două loturi din prima autostradă urbană a României!

Ministrul demisionar de la Transporturi, Lucian Şova, face verificări în ceea ce privește stadiul lucrărilor de pe autostrada Câmpia Turzii-Ogra-Târgu Mureş (loturile 1 și 2). 

Lucian Șova le promite românilor că prima autostradă urbană va fi deschisă zilele următoare! Care vor fi cele mai noi drumuri pe care cetățenii se vor putea plimba:

Ministrul demisionar de la Transporturi, Lucian Şova, face verificări în ceea ce privește stadiul lucrărilor de pe autostrada Câmpia Turzii-Ogra-Târgu Mureş (loturile 1 și 2) și promite deschiderea lor zilele următoare!

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, marţi, chiar pe şantierul autostrăzii Câmpia Turzii - Ogra - Târgu Mureş, că spera ca în următoarele zile să fie deschise traficului, două loturi din această autostradă. "Iată că înainte de sfârşitul anului găsim ocazia să avem premise de bucurie că încă câţiva kilometri de autostradă se vor deschide traficului", a spus Şova, potrivit News.ro

"Am venit astăzi şi pe acest şantier, care este aproape gata şi aştept ca în următoarele zile traficul să fie deschis pe aceste segmente de autostradă. Ceea ce se întâmplă în aceste zile este încununarea unor eforturi pe care le-au făcut antreprenorii în această vară, perioadă în care, deşi s-au confruntat cu suficiente dificultăţi, iată că înainte de sfârşitul anului găsim ocazia să avem premise de bucurie că încă câţiva kilometri de autostradă se vor deschide traficului"

Fiind întrebat dacă autostrada se va putea deschide pe 1 decembrie, acesta a dat un răspuns ambiguu și a asigurat că indiferent dacă formalitățile urmate cu exigență vor fi gata sau nu până la Marea Unire, dumnealui este mulțumit că proiectul este în lucru și că va face tot posibilul să fie gata în scurt timp ,,Chiar dacă nu va fi de 1 Decembrie, eu ştiu că au început pregătirile pentru recepţie... de fapt, prerecepţia lucrărilor, este o chestiune de formalităţi care trebuie îndeplinită cu maximum de exigenţă din partea Companiei, astfel încât chiar dacă ne dorim să fie deschise aceste loturi cât mai repede cu putinţă, condiţiile de calitate şi de siguranţă a traficului să fie îndeplinite sută la sută. Aşa cum am spus, oricum în acest an se va circula pe aceste loturi de autostradă. Evidenţiez eforturile pe care le face Asaldi (Astaldi - n.r.) pentru a reuşi ca descărcarea de pe cele două loturi să fie făcută la timp astfel încât un lucru fără de care practic nu am putea da în folosinţă chiar dacă am recepţiona aceste două segmente, va fi şi acesta îndeplinit. Apreciez eforturile pe care le face Asaldi, în ciuda dificultăţilor la nivel global."

Leonard Doroftei servește pe la mese. Care este situația în care se află acum supranumitul ,,Doroftei cel mare"... Ce lovitură pentru românii din străinătate! Ministrul Teodorovici vrea să schimbe tot!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x