Antena Căutare

Secretul RUȘILOR a ieșit la iveală! Ce au ascuns atâția ani sub această clădire

Deși poate părea o construcţie banală, subteranul acunde un imens labirint frigorific, în care încap pe 200 de vagoane de alimente. Deși s-au străduit ani de zile să țină acest loc secret, totul a ieșit la iveală.

Deși poate părea o construcţie banală, subteranul acunde un imens labirint frigorific, în care încap pe 200 de vagoane de alimente. Deși s-au străduit ani de zile să țină acest loc secret, totul a ieșit la iveală.

Intrarea se face prin clădirea veche din imagine, situată în centrul oraşului. Autorităţile sovietice păstrau aici rezervele strategice de alimente care urmau să fie folosite pentru cei peste un milion de locuitori ai oraşului Samara, în cazul unei catastrofe.

Mascarea intrării a avut scopul de a-l induce în eroare pe inamic, în situaţia unui eventual război. Imensul subsol, creat în urma exploatărilor miniere, era folosit şi ca depozit de arme după cel de-al Doilea Război Mondial.

Printre localnici, circulă un zvon potrivit căruia, într-o noapte, un muncitor a rămas închis în imensa structură. A doua zi acesta era în viață. Se spune că acesta ar fi cărat toată noapte marfa dintr-un loc în altul.

După căderea Cortinei de Fier, această reţea de tunele a fost lăsată în paragină. English Russia a publicat o serie de imagini uimitoare, din interiorul misteriosului depozit.

EMOȚIONANT! Vorbea cu iubtul său la telefon, când și-a aruncat privirea pe clădirea din fața ei. Imediat a început să pl... Isabella Cârmu și Cristian Ionescu conduc, începând de astăzi, Antena Group...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x