Antena Căutare

Silviu Uricaru este de negăsit! "Am sunat la toate spitalele din Galați", spune disperată sora tânărului.

Silviu Uricaru, tânărul care a dispărut ieri dimineață din Galați este de negăsit, iar familia face toate eforturile pentru a-l găsi.

Silviu Uricaru, tânărul care a dispărut ieri dimineață din Galați este de negăsit, iar familia face toate eforturile pentru a-l găsi.

"Silviu nu a plecat niciodată de acasă, este pentru prima oară când se întâmplă asta. Noi așteptăm vești de la poliție, suntem disperați, am sunat la toate spitalele din județul Galați și nu este niciun pacient cu acest nume", ne-a spus Diana, sora lui Ionuț.

Tânărul este elev la Liceul Sportiv din Galați, are părul șaten, înălțime 1.80 metri și a dispărut imediat după terminarea programului școlar, în jurul orei 11, zona MICRO 20. Silviu Ionuț Uricariu a fost la școală între orele 8 și 11 pentru a susține teza, apoi a spus unor colegi cu care se înțelegea mai bine că merge acasă.

Cei care îl recunosc pe Silviu Ionuț Uricariu din Galați sunt rugați să ia legătura cu Poliția locală sau să sune la numărul de telefon +33753128718.

Citește și: Silviu a dispărut ieri, toată lumea îl caută cu disperare. Ce probleme spun prietenii lui că ar fi avut

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x