Antena Căutare

Simona Halep a primit încă o distincție onorantă cu care țara noastră se poate mândri! Ce titlu i s-a acordat

În cadrul unei ceremonii, Simona Halep a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest din Timișoara. Acest titlu acordat este modul  prin care instituția recunoaște meritele și contribuția Simonei Halep la creșterea prestigiului României în lume.

În cadrul unei ceremonii, Simona Halep a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității de Vest din Timișoara. Acest titlu acordat este modul prin care instituția recunoaște meritele și contribuția Simonei Halep la creșterea prestigiului României în lume.

Simona Halep a ținut un discurs în cadrul căruia a vorbit despre două momente cheie din cariera sa, care de altfel au și marcat-o și i-au oferit o lecție de viață. Primul adus în discuție a fost momentul finalei din 2017 pierdute la Roland Garros, cu Jelena Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6, spune Digisport

"În 2017, m-am accidentat la Roma dar nimic nu m-a oprit și am spus că vreau să joc turneul, deși echipa mea, oamenii apropiați şi familia mea mi-au spus să am grijă de sănătatea mea și să renunț la turneul de la Roland Garros. Nu am fost de acord și m-am recuperat în 5 zile, timp în care nu m-am antrenat deloc. Sâmbătă, când am făcut primul antrenament, am spus că sunt gata să intru pe teren. Am jucat meciuri destul de grele, nici nu mai știu acum ce a fost. Cert este că în finală am condus destul de mult, am avut set și 3-1, dar Ostapenko a fost mai inspirată și mai încrezătoare. Cred că nu s-a gândit atât de mult la succes, nu s-a gândit la momentul pe care îl are în față. Mi-a furat trofeul, ca să spun așa, chiar din mâinile mele. A fost o perioadă foarte grea, vreo 3 luni am fost foarte tristă, am suferit mult, dar nu am cedat", a spus Simona Halep.

Simona Halep a vorbit și despre momentul finalei din 2018 de la Roland Garros, câștigată în fața americancei Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

"Nu am cedat, am mers la antrenamente, am mers la turnee și am progresat emoțional foarte mult. Anul acesta s-a întâmplat cel mai mare vis al meu. Am mers cu o mare încredere, cu o liniște sufletească pe care am avut-o la juniori. Au fost meciuri grele, în semifinală a fost cel mai greu meci acolo unde am întâlnit-o pe Garbine Muguruza. Era mai puternică la momentul respectiv și veam emoții foarte mari. Am câștigat meciul în două seturi și atunci am simțit un val de emoțiui pozitivă, un val de putere. Am simțit că finala va fi mai ușoară, dar m-am înșelat. Am fost condusă cu set și 2-0, știam cum joacă Stephens, știam că trebuie să joc diferit. Parcă își schimbase jocul în acea zi. La 2-0 am spus că dacă nu o să fiu agresivă în joc nu o să am nicio șansă", a mai spus Simona Halep.

Astfel Simona Halep, le-a explicat tuturor că succesul presupune în primul rând să nu renunți. Prin cele două momente pe care le-a povestit reiese ambiția campioanei noastre și dorința de a fi o învingătoare!

Informații noi despre cazul militarului mort la Alba Iulia! Linia nu trebuia să fie electrificată. Cine este de vină?... Lovitură șoc pentru șoferii cu aceste probleme de sănătate. Ministerul Sănătății a luat decizia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x