Antena Căutare

Situație alarmantă în Arad. Doi bărbați au fost prinși în timp ce furau combustibil

Doi bărbați cu vârste cuprinse între de 51 și 29 de ani au fost prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau combustibil dintr-un buldozer, la Lipova.

Doi bărbați cu vârste cuprinse între 51 și 29 de ani au fost prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau combustibil dintr-un buldozer, la Lipova.

Furtul a fost sesizat politiei, iar în scurt timp cei doi au fost prinși în trafic de oamenii legii. În autoturismul celor doi au fost găsite trei recipiente de plastic pline cu combustibil.

”Polițiștii orașului Lipova cercetează doi bărbați de 51 și și 29 de ani, din Botoșani, respectiv Fântânele, surprinși în seara de 18 octombrie, în timp ce sustrăgeau combutibil dintr-un buldozer parcat în extravilanul localității Lipova. La scurt timp de la sesizarea faptei cei doi bărbați au fost depistați în trafic de polițiști, în timp ce se deplasau cu un autoturism în care au fost găsite trei recipiente de plastic cu 70 de litri de motorină. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind documentată întreaga activitate infracțională a celor în cauză”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Sursa: Aradon.ro

Hoț de plăcuțe, prins înainte de lovitură... A vizitat 43 de țări, dar a decis să se întoarcă în București. Povestea româncei care a ales să revină în țara ei natală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x