Antena Căutare

Teroare în capitală! Străzile Bucureștiului s-au transformat în patinoar pentru mașini și mijloacele de transport. Care sunt zonele de evitat!

Din păcate, traficul astăzi a fost și mai îngreunat decât în ziua de ieri, deoarece, peste noapte a plouat cu gheață pe străzile deja înghețate. Șoferii sunt îngrijorați de starea străzilor laterale necurățate, de aleile dintre blocuri și trotuare, care în orice moment pot cauza grave probleme și accidente.

Avertizări meteo de ultima oră! Vremea rea a făcut ravagii în capitală și în țară! Străzile s-au transformat în adevărate patinoare, iar efectele sunt devastatoare. Care sunt zonele pe care trebuie să le evităm

Pentru a doua zi la rând, capitala este înghețată, iar tot ce poți să faci pe străzi și pe trotuare este să patinezi!

Din păcate, traficul astăzi a fost și mai îngreunat decât în ziua de ieri, deoarece, peste noapte a plouat cu gheață pe străzile deja înghețate.
Șoferii sunt îngrijorați de starea străzilor laterale necurățate, de aleile dintre blocuri și trotuare, care în orice moment pot cauza grave probleme și accidente.

În multe zone, autoritățile nu au ajuns pentru a pune sare și a curăța drumurile, astfel că se impune a știi să patinezi bine, fie că ești nevoit să ieși la pas pe stradă sau cu mașina.
Din cauza vântului puternic, zeci de copaci au căzut atât în București, cât și în Ilfov, astfel echipele ISUBIF au acționat pentru îndepărtarea a 22 copaci căzuți pe trotuar și pe 8 autoturisme. De asemenea, pompierii au fost nevoiți să ridice doi stâlpi rupți, în Capitală și Ilfov.

De asemenea unul dintre drumurile importante din țară, și anume Autostrada Soarelui, a fost închis din cauza poliului și a riscului de alunecări și accidente.

100 de kilometri din Autostrada Soarelui şi cinci sectoare de drumuri naţionale sunt închise din cauza vremii. Pe şosele s-a depus un strat gros de gheaţă în cursul nopţii, sau sunt acoperite de zăpadă viscolită. Astfel, autostrada spre Constanţa este închisă, încă de joi seară, între Bucureşti şi Drajna. Nu se circulă pe Transalpina, între Novaci şi Rânca. În Ialomiţa, traficul a fost oprit pe DN 2C şi DN 2D.

Pe alte şosele din judeţ sunt restricţii de tonaj. În acelaşi timp, în Buzău au fost închisă o porţiune de 30 de kilometri din DN 2B. Sunt probleme şi la malul mării, unde a fost emis vineri dimineaţă un cod galben de ceaţă. Din această cauză, în porturile Midia şi Mangalia a fost suspendată activitatea, spune digi24.

Tot astăzi, s-au identificat mari probleme pe linia tramvaiului 41, după ce unul dintre tramvaie a deraiat și toată circulația a fost blocată. Din cauza unor linii de autobuz scoase din circulație, aglomerația prea mare la tramvai a îngreunat de asemenea traficul, oamenii fiind nevoiți să stea în frig.

Nici mersul trenurilor sau al aeronavelor nu a rămas neafectat

Din cauza vremii rea și a poleiului, zeci de trenuri au avut întârzieri zeci de minute. Un tren care circula pe ruta București-Arad a fost blocat astăzi de dimineață de pietre și arbori părbușite pe calea ferată d epe versani.

De asemenea, primele zboruri din Otopeni au avut astăzi întârzieri de până la 100 de minute, iar alte curse au fost anulate.

Avertizări meteo de vreme severă. Anunțul făcut de Ministerul de Interne... Ultima oră! Ce decizia a luat Comisia Europeană cu privire la cetățenii români care lucrează în străinătate. Toți vor fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x