Antena Căutare

Smartphone în 1995? A apărut într-o filmare cu Mike Tyson. Imaginile au făcut furori - VIDEO

După ce au văzut înregistrarea video cu boxerul Mike Tyson, din 1995, mai multe persoane cred că scena ar fi fost filmată cu un smartphone.

După ce au văzut înregistrarea video cu boxerul Mike Tyson, din 1995, mai multe persoane cred că scena ar fi fost filmată cu un smartphone.

Însă, contrar speculațiilor, primul telefon cu camera ar fi apărut abia în 2000. Nici vorbă de smartphone. Chiar și așa, în clip apare un spectator care pare că ar surprinde momentul cu un telefon de ultimă generație.

Și cum cum oamenilor le plac poveștile cu iz de mister, au născocit un zvon potrivit căruia cel care ar fi înregistrat momemtul din timpul meicului dintre Tyson și Peter McNeeley ar fi un așa zis IT-ist, care testa unul dintre prototipurile telefonului cu cameră.

După ce a apărut pe YouTube, înregistrarea a produs multe reacții, ajungându-se până la teorii consiparționale. Mulți consideră că ar fi vorba de un călător în timp sau un extraterestru, potrivit dailymail.co.uk.

Primul telefon mobil echipat cu cameră foto a fost J-Phone de la Sharp, lansat în 2000. Rezoluţia era de 0,1 megapixeli. Astfel, a devenit şi primul telefon care putea transmite MMS-uri, scrie gandul.info.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Isabella Cârmu și Cristian Ionescu conduc, începând de astăzi, Antena Group... Cine umblă cu ocaua mică în lupta pentru supravieţuirea competiţională în Casa Mireselor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x