Antena Căutare

ȘOCANT! Cazul unui BEBELUȘ dependent de HEROINĂ

Un caz absolut șocant a ajuns în atenția presei internaționale. Anne Kirsch, o femeie din Baltimore, Statele Unite, a născut un bebeluș dependent de droguri, care a murit la doar nouă zile de la naștere. Femeia a fost condamnată la 30 de ani de închisoare, pentru consum de heroină pe parcursul sarcinii.

Un caz absolut șocant a ajuns în atenția presei internaționale. Anne Kirsch, o femeie din Baltimore, Statele Unite, a născut un bebeluș dependent de droguri, care a murit la doar nouă zile de la naștere. Femeia a fost condamnată la 30 de ani de închisoare, pentru consum de heroină pe parcursul sarcinii.

Anne Kirsch, o femeie din Baltimore, Statele Unite, a născut un bebeluș cu sindrom de abstinență neonatală. Cu alte cuvinte, nou-născutul suferea de sevraj, iar narcoticele consumate de femeie în timpul sarcinii s-au instalat în organismul acestuia, ca și cum el ar fi fost cel care le-ar fi consumat.

Dependent de stupefiante, a decedat la nici două săptămâni de la naștere, potrivit Daily Mail.

Consecințele pe care le suferă copiii ai căror mame au fost dependente de substanțe interzise în timpul sarcinii sunt devastatoare. În ultimii zece ani, peste 130.000 de bebeluși s-au născut depdendenți de droguri, în Statele Unite ale Americii, potrivit metro.co.uk.

Autopsia a scos la iveală și un traumatism suferit la nivelul capului, dar și lipsa alimentației. Sistemul său digestiv nu prezenta urme de hrană.

Inițial, Biroul Procurorului de Stat a hotărât ca femeia, acuzată de omor, să fie închisă pentru 75 de ani, dar, ulterior, pedeapsa a fost redusă la 30 de ani.

Soțul acesteia a fost, de asemenea, condamnat la 15 de ani de închisoare, sub acuzația de neglijență parentală.

Cea mare DESCOPERIRE A OMENIRII. Obiectul ULUITOR care dovedește existența unui personaj din Biblie!... LOVITURĂ de proporții pentru o TELEVIZIUNE celebră! A fost dată în JUDECATĂ pentru UCIDERE din culpă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x