Antena Căutare

Mama fetiței în corpul căreia medicii au uitat un tifon face dezvăluiri tulburătoare. „Era albă ca varul, tremura, transpira și nu mai putea de durere”

Mama fetiței în corpul căreia medicii din Sinaia ar fi uitat un tifon, în urma unei operații de apendicită, a făcut dezvăluiri tulburătoare. Ea a spus că fiica ei a ajuns în stare gravă la spitalul din Brașov după ce a fost tratată câteva zile la Sinaia pentru o infecție puternică.

Mama fetiței în vârstă de 11 ani în corpul căreia medicii din Sinaia ar fi uitat un tifon, în urma unei operații de apendicită, a făcut dezvăluiri tulburătoare. Ea a spus că fiica ei a ajuns în stare gravă la spitalul din Brașov după ce a fost tratată câteva zile la Sinaia pentru o infecție puternică.

Potrivit părinților copilei, aceasta a făcut infecție din cauza unor bucăți de tifon pe care medicii le-au uitat în corpul ei în urmă cu un an, când a fost operată de apendicită.

Mama fetiței a declarat corespondentului Mediafax că fetița a început să aibă dureri foarte puternice în 19 ianuarie.

A doua zi, fetița a ajuns la urgențe la Sinaia, unde medicii i-au pus o perfuzie, i-au făcut analize și au stabilit că are o infecție. Fetița a primit antibiotic, însă se simțea din ce în ce mai rău, iar medicul le-a spus părinților că aceasta are nevoie de antibiotic intravenos.

„Am fost la urgențe din nou pentru că fetița era rău. Am fost la spital, i s-a pus perfuzie, nu și-a mai făcut efectul. Mi s-a spus că are infecție foarte puternică. Am plecat la Pediatrie Sinaia. Aici, medicul de gardă a confruntat analizele și mi-a zis că are o infecție foarte mare și părerea lui este să plecăm mai departe. Am plecat la Brașov. Am ajuns la Brașov la primire urgențe. Avea senzații dese să urineze. Era albă ca varul, tremura, transpira și nu mai putea de durere”, a declarat mama fetiței, Maria Marcu.

Aici, fetița a eliminat un tifon, iar medicii au găsit și extras un al doilea tifon.

Mama fetiței susține că tifonul a fost uitat la operația de apendicită la care fetița a fost supusă anul trecut.

„Suntem terminați. Este un caz aparte în România. A ieșit prin uretră tifonul. Medicii de la Brașov au confirmat că este un tifon uitat la operație, ea a fost operată de apendicită la Spitalul Sinaia, anul trecut. Este practic al doilea caz în România, medicilor nu le-a venit să creadă. La început mi s-a spus că este ceva introdus. Nu credea nimeni că s-a putut întâmpla ce s-a întâmplat. (...) Au confirmat doctorii că este uitat tifonul de la operația de apendicită. Corpul nu produce tifon, altă operație nu a avut, de introdus nu se putea introduce. Sunt clipe de coșmar pentru un copil de 11 ani. Mi-e teamă, dar am încredere în Dumnezeu și în doctori. Copilul meu luptă și o iubește Dumnezeu. Va fi bine”, a adăugat mama copilei.

Într-o nouă intervenție, medicii din Brașov au reușit să curețe resturile textile din corpul fetiței. Medicii spun că au găsit resturi textile în aparatul urinar, dar şi în abdomen.

Vezica fetiței ar fi înglobat corpul străin, s-ar deschis un orificiu, corpul străin a ajuns în vezică, după care a fost eliminat.

Reprezentanţii Spitalului din Sinaia nu au făcut declaraţii în urma noii intervenții.

Managerul Spitalul Orăşenesc Sinaia a susținut anterior că doar specialiştii în medicină pot stabili dacă este posibil ca o bucată de material care ar fi fost uitată în abdomen să poată penetra în uretră şi spune că medicul care a efectuat intervenţia chirurgicală de extirpare a apendicelui lucrează la spitalul din Sinaia de douăzeci de ani şi este un chirurg foarte apreciat. onducerea spitalului a dispus efectuarea unei anchete interne.

Cadavrul unui român a fost descoperit în Italia. Cum a fost găsit trupul neînsuflețit al bărbatului... Tichete de creșă 2019. Cine primește și ce valoare au! Acte necesare și ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x