Antena Căutare

Copil din Satu Mare, la vânzare pe internet! O femeie însărcinată își vinde pruncul încă nenăscut. Câți bani cere

Un copil din Satu Mare, încă nenăscut, a fost scos la vânzare pe internet de mama lui. Femeia însărcinată a precizat și suma cu care vrea să își vândă pruncul.  

Un copil din Satu Mare, încă nenăscut, a fost scos la vânzare pe internet de mama lui. Femeia însărcinată a precizat și suma cu care vrea să își vândă pruncul.

Femeia însărcinată, în vârstă de 31 de ani, a lansat anunțul că își vinde copilul nenăscut pe un site dedicate viitoarelor mame. Ea a precizat și suma cu care vrea să își vândă copilul: 10.000 de euro.

Această femeie care și-a pus la vânzare copilul nenăscut mai are trei copii. Ea susține că ar fi împovărată de datorii la bănci și că nu ar mai avea bani pentru a-l crește și pe cel de-al patrulea copil.

Multe viitoare mămici, șocate de anunțul văzut, au criticat-o, moment în care femeia și-a șters anunțul, potrivit libertatea.ro.

Ulterior, femeia însărcinată a spus că s-a exprimat greșit și că vrea doar să-l dea unei familii spre adopție, nu să-l vândă.

Protecția Copilului s-a autosesizat și va demara o anchetă în acest caz.

„Nasul meu arăta ca un şniţel bătut pe tocător”. O altă pacientă a medicului fals face dezvăluiri șocante... Încă doi medici străini fără avize, după cazul medicului fals Matteo Politi! Cei doi sunt de negăsit în Registrul Medici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x