Antena Căutare

Și-au petrecut noaptea în fața școlii! Luptă acerbă între părinți pentru înscrieri la o clasă din Gherla. Care este motivul. Video

Între mai mulți părinți și bunici din Gherla s-a dat o luptă acerbă, pentru înscrierea copiilor la singura clasă în sistem step-by-step din orașul Gherla.

Între mai mulți părinți și bunici din Gherla s-a dat o luptă acerbă, pentru înscrierea copiilor la singura clasă în sistem step-by-step din orașul Gherla.

A fost noapte albă în faţa unei şcoli din Gherla. Pentru al doilea an consecutiv, zeci de părinţi şi de bunici au aşteptat ore întregi, unii chiar şi o zi, ca să-şi înscrie copiii în singura clasă în sistem step-by-step din oraş.

Nu doar metodele ingenioase de lucru cu cei mici îi încântă, ci şi programul prelungit, în care au inclusă o masă caldă.

Primul părinte a sosit la datorie ieri dimineaţa, când abia se făcuse zi. În scurt timp s-a deschis o listă de ordine pentru următorii sosiți.

Echipați bine pentru frig, cu toții au stat de veghe în părculețul din fața școlii.

Pentru a face faţă mai uşor frigului din timpul nopţii oamenii şi-au adus de acasă pături şi ceai cald. Pentru un loc în clasa step-by-step, aceştia au dat confortul patului de acasă pentru o noapte petrecută pe bancheta maşinii.

În clasele step by step, copiii învaţă prin descoperire şi prin interacţiunea cu mediul, o medodă cu totul specială. La Gherla, o astfel de clasă are doar 25 de locuri.

Deşi anul trecut locurile au fost suplimentate, părinții vor să fie siguri că nu ratează şi preferă să stea la coadă.

Sistemul step by step nu pune accentul pe calificative sau note, ci îi încurajează copiii să fie creativi şi să comunice eficient.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Observator”.

Înscrieri clasa pregătitoare 2019. Calendar înscrieri, acte necesare și tot ce trebuie să știi... Cutremur București 1977. Cum au murit Toma Caragiu și Doina Badea, premonițiile dinaintea tragediei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x