Căutare Live

O nouă zi liberă plătită pentru români! Cum se poate obține  

Românii ar putea beneficia de o nouă zi liberă plătită, în anul 2021, dacă vor îndeplini o singură condiție.

Ilustrație.

Potrivit unui proiect de ordonanță de urgență adoptat de Guvern în ședința de marți, în anul 2021 se va face un nou recensământ al populației și locuințelor.

Momentul de referință al recensământului va fi data de 1 mai 2021. Baza de date cu clădiri și locuințe se va realiza până la 31 august 2021, iar în perioada iulie - noiembrie 2021 se va desfăşura, etapizat, recenzarea populaţiei și locuințelor, potrivit Avocatnet.

În ceea ce privește verificarea finală a datelor, aceasta va fi făcută în perioada decembrie 2021 - ianuarie 2022, iar în perioada februarie 2022 - martie 2024 se va realiza controlul, validarea, procesarea şi diseminarea datelor colectate.

Noutatea constă în faptul că românii vor putea completa online formularul de recenzare.

Totodată, anul acesta se va desfășura un recensământ de probă, cu participare obligatorie.

Persoanele care vor completa formularele online vor beneficia de o zi liberă plătită.

Se închid școlile! Patru județe au anunțat că vor suspenda cursurile, din cauza viscolului... Anunț de ultimă oră în cazul Caracal! Urmează o nouă arestare: „Are legătură cu răpirea fetelor și familia Dincă”...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri