Căutare Live

O nouă zi liberă plătită pentru români! Cum se poate obține  

Românii ar putea beneficia de o nouă zi liberă plătită, în anul 2021, dacă vor îndeplini o singură condiție.

Ilustrație.

Potrivit unui proiect de ordonanță de urgență adoptat de Guvern în ședința de marți, în anul 2021 se va face un nou recensământ al populației și locuințelor.

Momentul de referință al recensământului va fi data de 1 mai 2021. Baza de date cu clădiri și locuințe se va realiza până la 31 august 2021, iar în perioada iulie - noiembrie 2021 se va desfăşura, etapizat, recenzarea populaţiei și locuințelor, potrivit Avocatnet.

În ceea ce privește verificarea finală a datelor, aceasta va fi făcută în perioada decembrie 2021 - ianuarie 2022, iar în perioada februarie 2022 - martie 2024 se va realiza controlul, validarea, procesarea şi diseminarea datelor colectate.

Noutatea constă în faptul că românii vor putea completa online formularul de recenzare.

Totodată, anul acesta se va desfășura un recensământ de probă, cu participare obligatorie.

Persoanele care vor completa formularele online vor beneficia de o zi liberă plătită.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Anunț de ultimă oră în cazul Caracal! Urmează o nouă arestare: „Are legătură cu răpirea fetelor și familia Dincă”...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri