Căutare Live

Incendiu puternic la o pensiune din Brașov în care erau cazați studenți! Un pompier a fost rănit! Imagini tulburătoare! VIDEO

O pensiune în care erau cazați mai mulți studenți a luat foc, în Brașov. La momentul izbucnirii incendiului în clădire se afla un singur tânăr. Un pompier a fost rănit, după ce, în timpul intervenţiei, o bucată de tavan a căzut peste el.

Studentul care se afla în pensiune a fost intoxicat cu fum, dar nu a avut nevoie de spitalizare.

„Pierderi de gaze sau ceva de genul, că am simţit gaze. Şi. După aia m-am trezit cu incendiu. A bubuit. Au fost flăcări foarte mari”, a spus studentul.

Speriat de fumul gros care a inundat toată casa, băiatul a fugit repede afară şi a strigat după ajutor.

Când au ajuns pompierii, incendiul se manifesta violent la mansarda clădirii cu degajări mari de fum. În zonă nu existau hidranţi, astfel că cele şase echipaje au golit repede rezervele de apă. Au fost nevoiţi să cheme alte maşini. Mai ales că focul ameninţa şi clădirile din jur.

Intervenţia a fost extrem de dificilă, iar în timpul ei, unul dintre pompieri s-a rănit și a fost transportat la Spitalul Județean.

Mai bine de două ore s-au luptat militarii cu flăcările care au distrus clădirea. Angajaţii ISU au declanşat o anchetă ca să stabilească cauzele izbucnirii incendiului.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Ultimele știri