Antena Căutare

1.200 de angajati CFR Calatori, dati afara: Concedierile au fost stabilite cu FMI

1.143 de angajati ai CFR Calatori vor fi dati afara incepand cu 23 martie, dar sindicatele au anuntat ca vor contesta in instanta programul de disponibilizari. Masurile vin in urma consultarilor Guvernului cu Fondul Monetar International.

"Am primit un telefon si am fost informat ca pana la finalul zilei de marti vom primi notificarea privind aceste disponibilizari. Vom contesta in justitie, nu am fost consultati. In 95 la suta din cazuri am castigat", a declarat presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva (FML), Iulian Mantescu, conform Mediafax.

Astfel, peste 1.100 de oameni isi vor pierde locurile de munca din luna martie, sustinand ca decizia a fost luata fara ca reprezentantii salariatilor sa fie consultati. Angajatii au primit azi preavizele

Toate aceste ar trebui aplicate in 2012, releva scrisoarea de intentie convenita de Guvern si Fondul Monetar International la ultimele negocieri, din toamna acestui an, scrie Mediafax.

Guvernul va desfiinta pana la finele anului 2012 alte 85 posturi la societatea Electrificare CFR si 28 de locuri in perioada imediata la Interventii Feroviare. In acelasi timp, angajatilor ramasi la Interventii Feroviare li se vor impune patru zile de concediu fara plata.


Foto: Intact Images

Bacau: Fetita de opt ani, strivita de zapada... VIDEO! Aparat medical de un milion de euro, nefolosit din cauza limbii engleze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x