Antena Căutare

1.500 de locuinte ANL vor fi construite pana in 2012, in Sectorul 2

1500 de locuinte ANL vor fi construite incepand cu 2011 in sectorul 2, cu sprijinul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Ministerul Apararii Nationale.

"Apartamentele vor fi construite pe baza unei licitatii ce urmeaza sa aiba loc si vor fi finalizate la cheie in 2012. Locuintele vor fi edificate pentru tineri, dar vor fi si locuinte sociale destinate persoanelor evacuate din casele nationalizate pe baza unor hotarari ramase definitive si irevocabile", a precizat Neculai Ontanu, primarul sectorului 2.

Conform planului dezvaluit de edil, vor fi construite 17 sau 19 blocuri, cu un regim de inaltime intre 8 si 10 etaje. Jumatate dinter acestea vor reveni primariei iar cealalta jumatate va reveni sistemului de securitate nationala.

"Trebuie sa fim bucurosi ca acest proiect continua, chiar daca in acest an au fost mai multe rectificari bugetare care au afectat bugetul ANL. Este un proiect la care tinem mult si pe care il vom prioritiza", a spus Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

MApN a pus la dispozitia primariei sectorului 2 terenul pe care se vor construi blocurile, acesta fiind in apropierea Muzeului Aviatiei din Capitala.

sursa foto: Intact Images

Politisti cercetati pentru abuz in serviciu in Slatina din cauza unei masini... Noi restrictii de circulatie in zona Podului Grozavesti din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x