Căutare Live

1 Noiembrie 2018. Câți ani se împlinesc de la moartea Mihaelei Runceanu

1 noiembrie 2018. Câți ani se împlinesc de la moartea Mihaelei Runceanu. Ea a fost o cântăreață româncă de muzică ușoară și profesoară de canto la Școala Populară de Artă din București

Mihaela Runceanu

unica.ro

Ultima oară când a fost aplaudată de publicul ce o iubea atât de mult a fost pe 29 octombrie 1989 când Mihaela Runceanu susținuse ceea ce avea să fie ultimul său spectacol. Sala arhiplină a măgulit-o pe artistă cu ploi de aplauze. Cu câteva zile înainte de tragedia artista parcă își prevestea moartea, spunându-e prietenilor "Eu am să mor la 35 de ani. Dar nu vreau să mor in chinuri". Cântăreața nu a mai ajuns să împlinească vârsta de 35 de ani.

Ea a murit la 34 de ani jumătate, în noaptea dintre 31 octombrie și 1 noiembrie. Cu o zi înainte de tragedie, artista se întâlnise cu Titus Andrei și au căutat împreună în arhiva Radio negativele unor piese. În aceeași seară a vorbit la telefon cu părinții ei. Ei spun că părea foarte fericită, chiar plângea de bucurie pentru că doar ce își lansase albumul. La un moment dat Mihaela le-a spus că sună cineva la ușă și acestea au fost ultimele sale cuvinte.

La 4:00 dimineața, în aceeași noapte, părinții Mihaelei Runceanu au primit un telefon de la un vecin de-al ei. Acesta era foarte îngrijorat. Părinții Mihaelei au venit de urgență de la Buzău și parcă simțeau că Mihaela a lor nu mai e.

Pentru ce a murit Mihaela Runceanu? Aceasta a fost jefuită de un tânăr de 21 de ani care a luat un videocasetofon marca Panasonic, un televizor Telecolor, un magnetofon stereo marca Rostov, un pickup Unitra, doua boxe Unitra de 75 W, o staţie de amplificare Delia, două cartuşe de ţigări Kent, şase casete video, benzi de magnetofon, cafea, băuturi fine, două canistre cu benzină, un material textil, incălţăminte, cosmetice, căteva bijuterii, trei carnete CEC, un pachet cu carne.

Artista va rămâne în memoria fanilor săi chiar și astăzi, la 29 ani de la moartea sa. Ea a lăsat în urmă 2 inimi frânte, pe ale părinților săi, și sute de prieteni, cunoștințe și fani îndurerați.

Sursă foto: unica.ro

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Ultimă oră! PANICĂ la un liceu din Piatra Neamț! Un INCENDIU a izbucnit în timpul orelor de curs...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri