Antena Căutare

1 Noiembrie 2018. Câți ani se împlinesc de la moartea Mihaelei Runceanu

1 noiembrie 2018. Câți ani se împlinesc de la moartea Mihaelei Runceanu. Ea a fost o cântăreață româncă de muzică ușoară și profesoară de canto la Școala Populară de Artă din București

1 Noiembrie 2018. Câți ani se împlinesc de la moartea Mihaelei Runceanu
Mihaela Runceanu | unica.ro

Ultima oară când a fost aplaudată de publicul ce o iubea atât de mult a fost pe 29 octombrie 1989 când Mihaela Runceanu susținuse ceea ce avea să fie ultimul său spectacol. Sala arhiplină a măgulit-o pe artistă cu ploi de aplauze. Cu câteva zile înainte de tragedia artista parcă își prevestea moartea, spunându-e prietenilor "Eu am să mor la 35 de ani. Dar nu vreau să mor in chinuri". Cântăreața nu a mai ajuns să împlinească vârsta de 35 de ani.

Ea a murit la 34 de ani jumătate, în noaptea dintre 31 octombrie și 1 noiembrie. Cu o zi înainte de tragedie, artista se întâlnise cu Titus Andrei și au căutat împreună în arhiva Radio negativele unor piese. În aceeași seară a vorbit la telefon cu părinții ei. Ei spun că părea foarte fericită, chiar plângea de bucurie pentru că doar ce își lansase albumul. La un moment dat Mihaela le-a spus că sună cineva la ușă și acestea au fost ultimele sale cuvinte.

La 4:00 dimineața, în aceeași noapte, părinții Mihaelei Runceanu au primit un telefon de la un vecin de-al ei. Acesta era foarte îngrijorat. Părinții Mihaelei au venit de urgență de la Buzău și parcă simțeau că Mihaela a lor nu mai e.

Pentru ce a murit Mihaela Runceanu? Aceasta a fost jefuită de un tânăr de 21 de ani care a luat un videocasetofon marca Panasonic, un televizor Telecolor, un magnetofon stereo marca Rostov, un pickup Unitra, doua boxe Unitra de 75 W, o staţie de amplificare Delia, două cartuşe de ţigări Kent, şase casete video, benzi de magnetofon, cafea, băuturi fine, două canistre cu benzină, un material textil, incălţăminte, cosmetice, căteva bijuterii, trei carnete CEC, un pachet cu carne.

Artista va rămâne în memoria fanilor săi chiar și astăzi, la 29 ani de la moartea sa. Ea a lăsat în urmă 2 inimi frânte, pe ale părinților săi, și sute de prieteni, cunoștințe și fani îndurerați.

Sursă foto: unica.ro

Un nou FOCAR periculos a fost depistat în România! Localnicii refuză intervenția autorităților. „Dumnezeu unde e?”... Încă un oraș din România va avea METROU! Japonezii au pus ochii pe proiect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x