Antena Căutare

10 000 de euro pentru tinerii cu idei de afaceri

Agentia pentru IMM-uri a demarat un program care ofera pana la 10 000 de euro tinerilor dornici sa-si deschida propria afacere. Programul este similar celui care acorda fonduri nerambursabile, sustinut de Uniunea Europeana.

Ce trebuie sa faca cei care isi doresc sa acceseze acest program? In primul rand, au nevoie de un plan de afaceri viabil si de 10 000 de euro finante proprii sau echivalentul sumei pe care isi doresc sa o primeasca de la stat.

Se intocmeste un proiect, iar daca proiectul este bun, antreprenorul vine cu jumatate din bani si statul contribuie cu cealalta jumatate. Criteriile de evaluare a proiectelor nu au fost inca publicate, a declarat redactorul-sef adjunct al ziarului Financiarul, Cristian Ionita. De asemenea, specialistul avertizeaza ca exista anumite domenii care nu sunt indicate pentru astfel de proiecte, cum ar fi cel al jocurilor de noroc sau al investitiilor financiare.

De acest program pot beneficia doar tinerii pana in 35 de ani, aflati la prima experienta antreprenoriala.





Silviu Prigoana vrea concediu de paternitate... Variante ocolitoare de 300 de milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x