Antena Căutare

10.000 de sindicalisti ies in strada

Nemultumiti de proiectul Legii pensiilor si de Legea salarizarii unitare, sindicalistii de la "Cartel Alfa" incep, de miercuri, pichetarile in teritoriu, urmand ca in ziua votului Legii pensiilor din Camera Deputatilor sa organizeze un miting in Capitala, la care vor participa 10.000 de oameni.

Liderul sindical a adaugat ca, in aceasta perioada, vor avea loc dezbateri ale sindicalistilor din judete cu parlamentarii cu privire la Legea pensiilor si la Legea salarizarii unice.

De asemenea, Hossu a spus ca sindicalistii vor organiza un miting cu 1.000 de persoane in data de 14 martie, in Timisoara, in 15 martie, in Botosani si in 25 martie, in Dambovita. Iar in ziua votului din Camera Deputatilor privind Legea pensiilor 10.000 vor protesta in Capitala.

Hossu a declarat ca va avea loc o greva de avertisment la nivel national la inceputul lunii mai, urmata de o greva generala in a doua jumatate a lunii mai privind nemultumirile legate de Legea salarizarii unice.

Liderul Cartel Alfa a mai spus ca va inainta luni o scrisoare prim-ministrului Emil Boc in care se atrage atentia "asupra politicii ministrului de Finante care reflecta interesele pentru coruptie si evaziune fiscala".

Sursa: www.jurnalul.ro

Rechinii imobiliari au hacuit Parcul Herastrau... Rata somajului a crescut la 8,3% in luna februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x