Antena Căutare

100% online

Uşurinţa cu care dai un clic, accesul nelimitat la tot ce îţi doreşti, dinamica şi varietatea ofertelor, dorinţa de a redirecţiona timpul liber către oameni şi mai puţin către lucruri, iată câteva dintre motivele care au condus la o creştere semnificativă a comerţului online.

Uşurinţa cu care dai un clic, accesul nelimitat la tot ce îţi doreşti, dinamica şi varietatea ofertelor, dorinţa de a redirecţiona timpul liber către oameni şi mai puţin către lucruri, iată câteva dintre motivele care au condus la o creştere semnificativă a comerţului online.

O mulţime dintre lucrurile de care ai nevoie (telefon, laptop sau electrocasnice) sunt foarte uşor de comandat. Însă pentru că există situaţii în care bugetul pe care îl ai în prezent este limitat, poţi apela oricând la varianta de cumpărături în rate. Ai avantajul că nu vei mai simţi povara unei achiziţii majore (fie că este vorba de produse electro-IT, de electrocasnice mari precum o combină frigorifică sau o maşină de spălat), nu vei avea o gaură în buget, ci efortul financiar se va micşora prin varianta de rate.

Totuşi, sunt persoane care resping din start ideea de cumpărături în rate deoarece li se pare mult prea complicat să se deplaseze într-un magazin, să prezinte un dosar întreg cu acte şi aşa mai departe. Există însă şi o variantă mai facilă, adaptată mediului dinamic în care trăim - ratele online.

Rate online în doar 3 paşi

Poţi face cumpărături în rate şi din faţa ecranului, mai ales că vei dori să profiţi de ofertele Black Friday!

În condiţiile în care optezi pentru rate online, este necesar să faci doar trei paşi, la fel cum ai proceda şi în cazul unei achiziţii online directe.

1. Alegi produsele dorite şi apoi selectezi ca modalitate de plată “Rate online prin Credex”.

2. Intri în legătură video cu un consultant financiar şi semnezi online contractul. Trebuie doar să te asiguri că ai la îndemână cartea de identitate şi că efectuezi comanda de pe un dispozitiv cu acces la cameră video şi microfon (telefon, tabletă, laptop sau calculator).

3. Primeşti produsele prin curier direct la tine acasă.

Nu va trebui să te mai deplasezi în vreun magazin sau la vreun birou de creditare şi nu vei mai solicita adeverinţă de la vreun angajator.

Ai câteva avantaje de care beneficiezi când vrei să cumperi electrocasnice sau alte produse de interes prin rate online:

Autentificare video;

Semnarea online a contractului;

Răspuns rapid disponibil 24 de ore, 7 zile;

Fără deplasări la magazin sau la bancă;

Poţi face cumpărărturi în rate chiar dacă ai venit mic sau eşti pensionar.

Ce condiţii trebuie să îndeplineşti ca să faci cumpărături în rate

Orice formă de rate la achiziţia de produse electrocasnice şi electro-IT reprezintă un angajament din partea ta că vei plăti integral ceea ce ai cumpărat, însă eşalonat, astfel încât povara financiară să nu fie prea mare. Tocmai de aceea sunt necesare câteva condiţii astfel încât să te asiguri că te încadrezi pentru un astfel de beneficiu. Aceste condiţii sunt de bun-simţ şi pot fi valabile, spre exemplu, şi în cazul unui card de credit.

Astfel, vei putea face cumpărături în rate şi opta pentru rate online dacă:

Eşti cetăţean român cu domiciliul în România;

Eşti major, ai vârsta cuprinsă între 18 şi 70 de ani;

Vechimea la actualul loc de muncă (dacă nu eşti pensionar) este de 3 luni neîntrerupte;

Ai un venit minim de 800 de lei dacă eşti angajat sau 520 de lei dacă eşti pensionar.

Atunci când intri în legătură video cu un consultant financiar care te ajută să obţii rate online, vei avea nevoie, ca documente necesare, de cartea de identitate în original şi, dacă eşti pensionar, de talonul de pensie. Ca angajat nu ai nevoie de niciun document justificativ, Credex va verifica la ANAF dacă ai venitul minim necesar şi eşti deci eligibil pentru cumpărături în rate.

Cumperi online, te bucuri offline!

Dacă până acum bugetul te putea limita la cumpărături de electrocasnice, care îţi uşurează viaţa şi te ajută să câştigi timp sau produse electronice fără de care nu poţi fi ancorat în societate (un telefon performant, un laptop uşor de transportat, un device care îţi satisface un hobby), cu ajutorul ratelor ai o libertate mai mare de alegere.

Mai mult, ratele 100% online sunt ultima găselniţă în managementul timpului - în câteva minute totul este pus pe roate! Atâta timp cât ai produsele deja alese şi cartea de identitate la îndemână, lucrurile sunt mai simple decât ai sperat.

Asigură-te că îţi pregăteşti lista de dorinţe şi fă-ţi o simulare de rate online, astfel încât să îţi dai seama cât de mică va fi suma pe care o ai de plătit lunar. Poţi să optezi pentru un numar de rate - de la 6 la 60 -, în funcţie şi de valoarea totală a cumpărăturilor.

După ce semnezi online contractul şi primeşti produsele prin curier direct la tine acasă, te poţi bucura în tihnă de achiziţiile smart pe care le-ai făcut, mai ales dacă ai prins şi reduceri consistente din Black Friday 2018.

Black Friday 2018 Aloshop. Reduceri de 72%... Oamenii de ştiinţă spun că fumătorii din România nu sunt norocoşi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x