Antena Căutare

11 curse, blocate pe aeroportul din Timisoara din cauza cetii

Probleme pe aeroportul din Timisoara. Nici o cursa nu poate ateriza acolo din cauza cetii. Vorbim despre un numar de 11 zboruri amanate.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, intre orele 8 si 9 dimineata ar fi trebuit sa aterizeze, la Timisoara, avioanele care aduceau pasageri din Ucraina, Cernauti, Lvov, Odessa si Chisinau.

Acestora li se adauga alte sapte curse din tara care nu pot ateriza la Timisoara din cauza cetii dese. Avioanele au fost redirectionate spre alte orase din tara. Cat despre cele 11 aeronave, acestea trebuiau sa plece de la Timisoara spre alte destinatii in jurul orei 10, insa oficialii Aeroportului sunt sceptici ca acestea isi vor respecta programul.

Sunt afectate decolarile spre Germania, Italia si Grecia. Dimineata au plecat trei curse, inainte de lasarea cetii, spre Viena, Otopeni si Londra", a declarat Nicoleta Trifan, purtatorul de cuvant al Aeroportului din Timisoara.

Ministrul Traian Igas nu comenteaza cazul de mita de la MAI... Mures: Isterie cu copii rapiti si goliti de organe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x