Antena Căutare

11% dintre români nu-și permit să-și încălzească locuințele. Unde este cea mai gravă situație

11,3% dintre români nu îşi permit să îşi încălzează locuinţele, arată datele publicate de biroul european de statistică Eurostat.

11,3% dintre români nu îşi permit să îşi încălzează locuinţele, arată datele publicate de biroul european de statistică Eurostat.

La nivelul Uniunii Europene, 7,8% din populaţie nu îşi permitea în 2017 să îşi încălzească suficient locuinţele. Această pondere a atins un nivel maxim în 2012 (11%), dar ulterior a scăzut în mod constant.

Situaţia din statele membre variază. Cea mai mare pondere este consemnată în Bulgaria (36,5%), urmată de Lituania (29%), Grecia (26%), Cipru (23%), Portugalia (20,4%), Italia (15,2%), România (11,3%), Letonia (9,7%) şi Spania (8%), toate peste media europeană.

Cele mai scăzute ponderi ale persoanelor care nu îşi permit să îşi încălzească suficient locuinţele, în jurul valorii de 2%, sunt în Luxemburg, Finlanda, Suedia, Olanda şi Austria.

Familia o pregătea pentru înmormântare pe bătrâna "înviată" din Vrancea. S-au panicat când au văzut că deschid... De ce nu e bine să fierbem apa cu conținut ridicat de clor. Avertismentul ministrului Sănătății...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x