Antena Căutare

11 dintre romanii raniti in accidentul din Ungaria au fost adusi in tara

11 dintre romanii care au trecut pe langa moarte pe o autostrada din Ungaria s-au intors in tara. Ranitii au fost transportati cu un avion militar transformat in sectie de terapie intensiva. Cei mai buni medici si asistenti smurd, impreuna cu Raed Arafat, i-au ingrijit in timpul zborului de aproape doua ore. Pacientii au ajuns in trei spitale din capitala. Alti sapte romani, cu rani prea grave ca sa fie transportati, au ramas in grija medicilor din Budapesta

Dupa ce i-a consultat pe toti pacientii, echipa condusa de Raed Arafat a decis sa-i urce in aeronava militara doar pe 11 dintre ei. Zborul de la Budapesta la Bucuresti le putea fi fatal celorlalti sapte raniti.

Aeronava transformata in sectie de Terapie Intensiva a aterizat la baza aeriana 90 din Otopeni. La putin timp dupa miezul noptii Mai multe ambulante asteptau pe pista. “Cei 11 sufera de diferite nivele de leziuni, de la facturi, unele deja operate, altele cu leziune de coloana, altele minore, unii ma astept sa plece repede la domiciliu”, a precizat secretarul de stat Raed Arafat.

Patru dintre raniti au fost transportati la spitalul de Urgenta Floreasca. Alti trei raniti au fost transportati la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar ceilalti patru au ajuns in mainile medicilor de la Spitalul Universitar.

Accidentul in care acestia puteau sa moara a fost provocat de soferul unui TIR inmatriculat in Bulgaria. Cel mai probabil barbatul a adormit la volan.

Foto: hiradu.hu

Cine spunea ca tehnologia ne face rau? O tanara din judetul Constanta, salvata de smartphone... Un Luceafar indragostit! Miron Cozma si Marinela Nitu au sarbatorit 15 ani de relatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x