Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

13 dintre cei 47 de turisti, blocati de cateva zile in varf de munte, au fost recuperati

Probleme pe sosele, probleme si pe munte. Zeci de turisti au nevoie in continuare de ajutorul jandarmilor si salvamontistilor ca sa coboare. In Muntele Retezat, doi tineri au fost salvati de la moarte sigura din nameti, dupa ce au mers sa-si caute brad de Craciun

13 oameni, 11 adulti si doi copii care erau blocati din weekendul trecut la Bolboci si Zanoaga au pornit pe drumul spre poalele muntelui. Au fost preluati de jandarmi. Mai sus, insa, in zona Padina mai sunt 34 de oameni la care nu s-a putut ajunge pana acum. Tot jandarmii, de data aceasta cei din Hunedoara au luat calea Muntelui Retezat ca sa recupereze un tanar care a sunat la 112. Urcase pe munte, dar s-a ratacit in padure. Pe drum spre el, jandarmii au avut insa o surpriza: au gasit un al doilea tanar pierdut printre nameti.

Cei doi sunt din localitatea Salasu de Sus si plecasera impreuna sa taie brazi in Retezat, in zona Coroiesti. S-au certat si s-au despartit. Jandarmii i-au purtat practic pe sus prin zapada inalta de aproape un metru.

Foto: Intact Images

Recomandari