Antena Căutare

15 imigranţi pakistanezi au fost răpiţi, în România. Bărbații au trimis familiilor un clip în care aceștia sunt torturați

Jurnaliştii Express Tribune scriu că un număr de 15 imigranţi de origine pakistaneză erau în drum spre Germania, atunci când ar fi fost răpiţi pentru răscumpărare în România. De asemenea, imigranţii pakistanezi ar fi torturaţi şi înfometaţi de către răpitorii din România.

Jurnaliştii Express Tribune scriu că un număr de 15 imigranţi de origine pakistaneză erau în drum spre Germania, atunci când ar fi fost răpiţi pentru răscumpărare în România. De asemenea, imigranţii pakistanezi ar fi torturaţi şi înfometaţi de către răpitorii din România.

Printre persoanele răpite s-ar număra Sham Shir Ali, Rehmat Ali, Guhar Alam, Hilla Ahmed, Irfan şi Barkat Ali din regiunea Swat.

Erau în drum spre Uniunea Europeană după ce au plecat din Turcia, atunci când au fost răpiţi de nişte bărbaţi din România”, a declarat sora unui imigrant pakistanez răpit în România, citat de Express Tribune.

De asemenea, răpitorii ar cere 10.000 de euro pentru eliberarea fiecărui cetăţean pakistanez răpit în drum spre Germania. Saeeda a declarat că fratele său a plecat pentru a-şi construi o viaţă mai bună în Uniunea Europeană.

Mamă unui imigrant pakistanez susţine că fiul i-a plătit pe traficanţi pentru a-l duce din Turcia până în Uniunea Europeană. Însă, traficanţii i-au abandonat pe imigranţi, iar aceşti au fost răpiţi de bărbaţi înarmaţi din România.

Nu avem destui bani pentru eliberarea lor şi le cerem organizaţiilor pentru drepturile omului şi guvernului pakistanez să se implice pentru asigurarea eliberării acestora”, a declarat Saeeda.

De asemenea, răpitorii au trimis familiilor un videoclip în care imigranţi răpiţi par torturaţi şi înfometaţi timp de patru zile. În ianuarie, autorităţile turce au salvat şase imigranţi pakistanezi răpiţi pentru răscumpărare de către traficanţii de carne vie din Istanbul.

În martie, alţi trei pakistanezi au fost eliberaţi de către răpitorii turci, după 23 de zile petrecute în captivitate. În ambele cazuri, imigranţii pakistanezi au fost torturaţi de către răpitori.

Bărbatul din Târgoviște care amenința că se sinucide s-a aruncat de pe un bloc cu zece etaje. Era speriat că va ajunge d... Horoscopul zilei de 15 mai - Nativilor acestei zodii le ies toate planurile! Este cea mai bună zi a lunii mai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x