Antena Căutare

1,5 milioane de români riscă amenzi de până la 4000 de lei. Decizia e irevocabilă și va fi pusă-n practică!

Există chiar o lege care îi obligă să facă acest lucru. E mai veche, dar acum autorităţile vor să o aplice. În timp ce mulţi români de la sate spun că nu au bani pentru a putea susţine o astfel de investiţie.

Există chiar o lege care îi obligă să facă acest lucru. E mai veche, dar acum autorităţile vor să o aplice. În timp ce mulţi români de la sate spun că nu au bani pentru a putea susţine o astfel de investiţie.

Un mesaj plecat de la Ministerul Dezvoltării a ajuns, prin intermendiul primarilor, până în curţile românilor de la ţară. Adică locul unde peste jumătate dintre ei au toaleta.

Încă din 2006, cei care locuiesc în comune cu peste 2.000 de locuitori nu ar mai fi trebuit să aibă toaleta în curte. Legea care prevede amenzi între 2.000 şi 4.000 de lei a fost însă în mare parte ignorată. Din 3,6 milioane de români - care trăiesc în localităţi unde există canalizare - 1,6 milioane nu s-au racordat încă.

După părerea mea, cred că şi Guvernul României ar putea găsi o soluţie prin care să ajute bătrânii. Nu găseşte Guvernul, vedem noi ce putem să facem împreună cu Consiliul Local al comunei noastre şi cu ceilalţi primari din ţară, o să discutăm.

Pentru că în lipsa canalizărilor, reziduurile sunt deversate în natură, Guvernul riscă să fie amendat de Comisia Europeană. Datele oficiale arată că, în mediul rural, doar 42,5 la sută dintre locuitori au toaleta în casă. De asemenea, peste 2.400 de şcoli nu au apă curentă şi toalete în interior.

A uitat o țigară aprinsă și asta i-a adus moartea. Un bărbat din Arad a murit ars de viu în propria locuință... Bilete de tratament pentru pensionari. Bătrânii primesc de la stat mai multe tichete gratuite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x