Căutare Live

17 ani de la atentatele teroriste de la New York. 11 septembrie 2001 sept 2018

17 ani de la atentatele teroriste de la New York. 11 septembrie 2001 sept 2018. În urmă cu 17 ani aveau loc atentate teroriste fără precedent la New York și Washington, asupra Turnurilor Gemene, a complexului World Trade Center și a Pentagonului. În acele atacuri și-au pierdut viața 3668 de persoane, printre care și 3 români

Atentatul de la 11 septembrie

jurnalul.ro

Astăzi, 11 septembrie 2018, s-au împlinit 17 ani de la atentatele teroriste de la New York când cele două turnuri gemene s-au prăbușit. În acea zi fatidică, sute de pompieri și polițiști au încercat să salveze cât mai multe suflete.

Sute de oameni nevinovați au rămas în clădiri, nereușind să scape de nenorocire. Mulți au rămas prinși printre dărâmături. Sute de familii îndurerate îi comemorează astăzi pe cei plecați printre îngeri. Faptele eroilor au demonstrat ce înseamnă unitatea și puterea de a înainta și când lucrurile se anunță a fi mai primejdioase decât credem, reușind să salveze mulți alți oameni prezenți în acea zi în cele două turnuri.

O zi care părea să fie una normală de serviciu pentru oamenii prezenți în acea zi la lucru a devenit cea mai mare oroare. Aceste atentate teroriste de o amploare fără precedent au distrus complexul comercial World Trade Center. În acea zi și-au pierdut viața 3.668 de persoane, inclusiv 3 români.

Astăzi multe naționalități comemorează această zi importantă din istorie care ne arată că puterea, disputele politice și răutatea au ucis suflete nevinovate. Numele tuturor celor care au intrat în acea zi în norul negru de fum pentru a salva oameni umplu astăzi 47 de pagini. Toți acei eroi și-au dat viața pentru a salva alte suflete.

De aceea, astăzi, toți cei care au viețile marcate de acest eveniment neplăcut într-un fel sau altul își îndreaptă gândurile către victimele atentatului din New York, pe 11 septembrie 2001.

Sursă foto: jurnalul.ro, cultureremains.com

Canon de rugăciune 12 septembrie. Rugăciune către Sfântul Mucenic Avtonom... Un nou scandal în învățământ! Ce greșeli există în manualul de matematică de clasa I! Părinții sunt revoltați...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri