Antena Căutare

17 răniți din clubul Colectiv, transportați în Olanda și Belgia cu două aeronave C-27J Spartan

Două aeronave de tip C-27J Spartan ale Forțelor Aeriene Române vor transporta în Rotterdam şi Bruxelles, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai mulţi răniți în incendiul de la clubul Colectiv.

17 răniți din clubul Colectiv, transportați în Olanda și Belgia cu două aeronave C-27J Spartan Galerie
| hepta.ro

Două aeronave de tip C-27J Spartan ale Forțelor Aeriene Române vor transporta în Rotterdam şi Bruxelles, în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai mulţi răniți în incendiul de la clubul Colectiv.

''Două aeronave de tip C-27J Spartan ale Forțelor Aeriene Române, configurate pentru misiuni de evacuare medicală, vor efectua în noaptea de vineri spre sâmbătă două misiuni umanitare de urgență către Rotterdam, Olanda (ora aproximativă de decolare 3,30) și Bruxelles, Belgia (ora aproximativă de decolare 5,00), pentru transferul unor pacienți răniți în incendiul de la clubul Colectiv'', informează Ministerul Apărării Naționale într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, către Olanda vor fi transferați nouă pacienți, dintre care șase ventilați, iar către Belgia opt răniți, dintre care trei ventilați.

Pacienții vor fi asistați pe timpul zborurilor de echipe medicale coordonate de SMURD și sprijinite de medici și personal de specialitate din MApN, precizează reprezentanții ministerului.

Misiunile sunt executate la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.

Citeşte şi:

A vrut să-şi ajute familia lucrând în Colectiv, dar se zbate între viaţă şi moarte. Povestea terifiantă a Alexandrei: "Are un plămân ars complet şi celălalt 65%"

S-a descoperit dovada care schimbă totul! S-a vorbit de foc la Colectiv înainte de tragedie!

Preotul Constantin Necula: Patriarhia lucrează la un proiect privind impozitarea Bisericii Ortodoxe Române... A învins moartea! Supraviețuitorul din scaun cu rotile vorbeşte despre iadul din Colectiv: ”Am respirat de trei ori în z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x