Antena Căutare

+18 Imagini groaznice cu teroarea din Bucureşti imediat după cutremurul din '77!

Haosul a domnit în primele ore imediat după cutremur. Nicolae Ceauşescu, prezent în Nigeria, a revenit în ţară şi a dat ordin pentru salvarea victimelor


Haosul a domnit în primele ore imediat după cutremur. Nicolae Ceauşescu, prezent în Nigeria, a revenit în ţară şi a dat ordin pentru salvarea victimelor.

La 21:22, când s-a petrecut cutremurul cu magnitudinea de 7,2 grade pe scara Richter, Nicolae Ceauşescu şi Elena Ceauşescu participau la banchetul oficial oferit de preşedintele Nigeriei.

Ceauşescu a fost informat despre dezastrul din ţară de un secretar de stat, iar după câteva zeci de minute banchetul a luat sfârşit. Soţii Ceauşescu au venit în ţară în acea noapte, iar Nicolae Ceauşescu a instituit stare de necesitate pe întreg teritoriul României şi a dat ordine ca salvatorii să caute victimele chiar şi peste termenul limită considerat pentru supravieţuire!

Vezi AICI mai multe imagini groaznice cu teroarea din 1977.

Vreme de stat în casă: ploaie, cer noros și vânt! Să nu îți uiți umbrela acasă dacă ieși afară!... 39 de ani de la cutremurul din 1977. Bilanț tragic: peste 1.500 de morți, 11.300 de răniţi şi aproape 35.000 de locuinţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x