Antena Căutare

Peste 2.000 de ploiesteni sunt somati sa restituie ajutorul de incalzire incasat ilegal anul trecut

Peste 2000 de ploiesteni s-au trezit ca trebuie sa restituie ajutorul de incalzire primit iarna trecuta. Unii, pentru ca au primit de sarbatori cate o prima. Nu s-au imbogatit, dar acum cu siguranta sunt in pierdere.

Doamna Serban a incasat anul trecut o prima pentru vacanta de iarna. Nu era mare, dar a fost binevenita. Acum s-a trezit ca a platit mai mult decat face. Trebuie sa dea inapoi ajutorul de incalzire, pentru ca a depasit plafonul impus.

Doamna Gheorghita are aceleasi probleme. Femeia s-a trezit ca are de returnat bani desi veniturile i-au ramas constante.

Problemele lor nu inseamna insa nimic in fata autoritatilor. Pentru acestea, lucrurile sunt clare. Oamenii sunt obligati sa returneze ajutorul social, sumele ajungand pana la 1300 de lei.

Ulterior acelei luni in care au primit prima, venitul lor chiar s-a diminuat. Insa toate aceste lucruri nu conteaza.

Pentru scrisorile de instiintare trimise celor peste 11.000 de ploiesteni s-au cheltuit 40.000 de lei din bugetul local.

S-a deschis prima scoala de arme din Romania!... Disperare la Braila! Sase angajati ai CET sunt in greva foamei si alti 200 protesteaza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x