Antena Căutare

20 de angajati de la Oltchim au intrat in greva foamei

20 de angajati ai combinatului Oltchim au intrat in greva foameni. In total, 200 de oameni au declansat o actiune de protest in fata unitatii deoarece productia a fost orpita in cele trei sectii in care se reluase activitatea in noiembrie 2012.

Protestatarii adunati in fata pavilionului administrativ al Oltchim cer ca premierul Victor Ponta sa vina la Ramnicu Valcea, relateaza Antena 3.

24 de persoane si-au dat acordul sa intre in greva foamei, iar 20 dintre acestea au recurs deja ala aceasta forma de protest.

"Un numar de 24 de persoane si-au dat acordul, astazi, ca sa intre in greva foamei. 20 au intrat deja in greva foamei, iar ceilalti patru vor intra probabil de maine. Oamenii nu mai cred in promisiuni. Cele trei sectii care reluasera productia si-au intrerupt activitatea din lipsa materiei prime, banii pentru capitalul de lucru nu au venit si sunt restante salariale. Situatia combinatului este grava, iar oamenii acuza ca au fost mintiti", a declarat Corneliu Cernev, presedintele sindicatului Victoria.

Aniversare europeana pentru numarul de urgenta 112... Marius Petcu, fostul lider CNSLR-Fratia, condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x