Antena Căutare

21 de ani de la moartea Prințesei Diana. Prințesa inimilor

31 august, zi de doliu pentru toti cei care au iubit-o si admirat-o pe Lady D. Se implinesc 21 de ani de la moartea Printesei Diana, cea mai iubita si mai fotografiata printesa a tuturor timpurilor.

31 august, zi de doliu pentru toți cei care au iubit-o și admirat-o pe Lady D. Se împlinesc 21 de ani de la moartea Prințesei Diana, cea mai iubită și mai fotografiată prințesă a tuturor timpurilor.

Figură publică de la anunțul logodnei sale cu Prințul Charles, Diana a rămas centrul atenției aproape constante a privirii cercetătoare a massmediei din Marea Britanie și din întreaga lume atât în timpul căsniciei sale, cât și după divorț. Moartea ei subită într-un accident de mașină a fost urmată de o dovadă spontană și prelungită de tristețe publică. Replicile contemporanilor privind viața și moștenirea lăsată de Diana au fost diverse, însă ceea ce a rămas este o fascinație remarcabilă a oamenilor pentru prințesă. Mult așteptata anchetă a medicului legist a ajuns la concluzia că Diana a fost ucisă în urma unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau pe prințesă.

Diana, iubită în secret de Michael Jackson

"Cred că era o femeie cu adevărat specială, extrem de femininăşi de sofisticată. Era cu siguranţă genul meu şi mie nu-mi placprea multe femei. Există foarte puţine pe care le considerspeciale. Trebuie să ai ceva excepţional ca să fiu fericit şi eaera o femeie remarcabilă". Michael Jackson a făcut aceste declaraţii încele peste 30 de ore de interviuri pe care le-aînregistrat împreună rabinul Shamuely Boteach.

Surse: ro.wikipedia.org, mediafax.ro

Anunţ extraordinar pentru elevi! Se dau 500 de de la stat timp de un an de zile... Ce acte sunt necesare de la medicul de familie la începerea gradiniței în 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x