21 de ani de la moartea Prințesei Diana. Prințesa inimilor

31 august, zi de doliu pentru toti cei care au iubit-o si admirat-o pe Lady D. Se implinesc 21 de ani de la moartea Printesei Diana, cea mai iubita si mai fotografiata printesa a tuturor timpurilor.

31 august, zi de doliu pentru toți cei care au iubit-o și admirat-o pe Lady D. Se împlinesc 21 de ani de la moartea Prințesei Diana, cea mai iubită și mai fotografiată prințesă a tuturor timpurilor.

Figură publică de la anunțul logodnei sale cu Prințul Charles, Diana a rămas centrul atenției aproape constante a privirii cercetătoare a massmediei din Marea Britanie și din întreaga lume atât în timpul căsniciei sale, cât și după divorț. Moartea ei subită într-un accident de mașină a fost urmată de o dovadă spontană și prelungită de tristețe publică. Replicile contemporanilor privind viața și moștenirea lăsată de Diana au fost diverse, însă ceea ce a rămas este o fascinație remarcabilă a oamenilor pentru prințesă. Mult așteptata anchetă a medicului legist a ajuns la concluzia că Diana a fost ucisă în urma unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau pe prințesă.

Diana, iubită în secret de Michael Jackson

"Cred că era o femeie cu adevărat specială, extrem de femininăşi de sofisticată. Era cu siguranţă genul meu şi mie nu-mi placprea multe femei. Există foarte puţine pe care le considerspeciale. Trebuie să ai ceva excepţional ca să fiu fericit şi eaera o femeie remarcabilă". Michael Jackson a făcut aceste declaraţii încele peste 30 de ore de interviuri pe care le-aînregistrat împreună rabinul Shamuely Boteach.

Surse: ro.wikipedia.org, mediafax.ro

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri