Antena Căutare

Oficial! Românii au parte de minivacanță la sfârșitul acestei săptămâni

Minivacanța de la sfârșitul săptămânii ocupă toate locurile de cazare. Cele mai multe pachete de vacanţă sunt la munte, dar aproape toate sunt rezervate pentru acest weekeend! Cum Ziua Principatelor Române a fost declarată zi liberă, mulţi angajaţi şi-au făcut planuri de concediu.

Minivacanța de la sfârșitul săptămânii ocupă toate locurile de cazare. Cele mai multe pachete de vacanţă sunt la munte, dar aproape toate sunt rezervate pentru acest weekeend! Cum Ziua Principatelor Române a fost declarată zi liberă, mulţi angajaţi şi-au făcut planuri de concediu.

Angajații și-au luat şi ziua de vineri liberă, astfel încât să se poată relaxa mai mult. La recepţiile hotelurilor din Poiana Braşov, turiştii completează cererile de cazare. Unii dintre ei şi-au mai luat câteva zile în plus de concediu ca să evite aglomeraţia din trafic - de mâine.

Începând de mâine se dă startul minivanţei. În Poiana Braşov , aşa că nu veţi mai avea ocaza să staţi atât de puţin la instalaţiile de transport pe cablu. Hotelierii aseamănă acest weekend care se apropie cu cele din perioada Sărbătorilor.

Fata de 18 ani, care a căzut prin geamul unui autobuz din Ploieşti, este imobilizată la pat. Pentru coșmarul Alinei nu s... Se fac angajări în Poliția Română! Ce trebuie să știe oamenii despre sutele de posturi scoase la concurs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x