Căutare Live

Epidemia de coronavirus, efecte dezastruoase asupra educației. Peste 300 de milioane de elevi și studenți sunt obligați să nu meargă la cursuri

Cazurile de coronavirus se înmulțesc pe zi ce trece, iar efectele acestuia sunt din ce în ce mai grave. Pe lângă turism, din cauza coronavirusului are de suferit și educația, întrucât 300 de milioane de elevi și studenți din întreaga lume vor fi nevoiți să lipsească de la cursuri. 

Peste 300 de milioane de elevi și studenți sunt obligați să nu meargă la cursuri

Conform Organizației Națiunilor Unite care monitorizează educația globală, numărul copiilor care lipsesc de la școală la nivel mondial este uriaș și, mai ales, fără precedent.

Începând de miercuri, 13 țări, inclusiv China, Italia și Japonia, au închis școlile la nivel național în efortul de a opri răspândirea virusului. Acest lucru afectează aproape 290 de milioane de elevi, potrivit reprezentanților UNESCO.

Coronavirus în România: Al șaptelea caz, confirmat la Timișoara! Pacienta este o elevă de 16 ani

O mare parte dintre elevi provin din China, de unde a apărut epidemia. În toată țara, inclusiv în regiunile Hong Kong și Macao, peste 233 de milioane de studenți lipsesc de la școala din cauza virusului. Urmează Japonia, care are aproape 16,5 milioane de elevi.

Pensiile și alocațiile, aduse de poștași cu echipament special, măşti, mănuşi şi ochelari de protecţie

O serie de școli din Statele Unite și-au anulat cursurile asupra coronavirusului, mulți pregătindu-se pentru o posibilă epidemie.

Numărul elevilor și studenților care stau acasă ar putea crește

De asemenea, cel puțin zece țări au școli închise la nivel local, însă dacă închiderile vor fi extinse la nivel național, UNESCO a spus că alte 180 de milioane de elevi nu vor merge la școală. Raportul UNESCO nu a inclus India, care a decis joi închiderea școlilor primare din New Delhi până în aprilie.

UNESCO va organiza o întâlnire de urgență pe 10 martie cu privire la închiderile școlilor din cauza coronavirusului. Agenția a spus că sprijină implementarea de programe și platforme de învățare la distanță, pe scară largă.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... O femeie are de plătit 23.000 de lei la apă. Factura e de o mie de ori mai mare decât de obicei: ”Nu aș putea s-o achit ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri