Antena Căutare

35.000 de forte de ordine vor fi la datorie pentru noaptea de Inviere

Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca vor fi mobilizati aproximativ 35.000 de angajati pe timpul Sarbatorilor Pascale pentru a asigura ordinea si linistea publica in tara.

Mai exact, conform sursei citate, vor fi mobilizati 20.000 de politisti, 6.000 de angajati ai Inspectorului General pentru Situatii de Urgenta si 9.000 de jandarmi.

Nici Politia Rutiera nu va lipsi de la datorie. 258 de tronsoane de drumuri nationale vor fi monitorizate pentru combaterea excesului de viteza, prevenirea accidentelor si ambuteiajelor rutiere.

Jandarmi vor fi prezenti in noaptea de Inviere la peste 800 de lacase de cult din 240 de localitati, pe timpul slujbei dar si pe caile de acces catre acestea.

De asemenea, jandarmii vor fi prezenti si in majoritatea zonelor unde se estimeaza fluxuri mari de oameni, gari, piete, targuri, dar si in zone de agrement, statiuni turistice.

In Bucuresti, 600 de jandarmi vor fi prezenti la 19 lacasuri de cult dar si in zonele parcurilor, a lacurilor de agrement si a padurilor limitrofe.

Sursa: Antena3

Sorin Ovidiu Vintu, cercetat in liberate din cauza viciilor de procedura... Traditii si obiceiuri de Sfantul Gheorghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x