Antena Căutare

39 de refugiați sirieni se ascundeau în județul Maramureș. O casă părăsită și o pădure: „ascunzișuri” pentru imigranți

39 de refugiaţi sirieni au fost găsiţi duminică într-o localitate din Maramureş. 28 dintre ei se adăposteau într-o casă părăsită.

39 de refugiaţi sirieni au fost găsiţi duminică într-o localitate din Maramureş. 28 dintre ei se adăposteau într-o casă părăsită.

Dintre cei 39 de cetățeni sirieni care au fost descoperiți, duminică, în localitatea Asuaju de Jos din județul Maramureș 28 au fost localizați într-o casă părăsită iar 11 într-o pădure unde se ascundeau de autorități.

Este vorba de mai multe familii cu copii care au cerut azil politic în România. O parte dintre ei au ajuns deja în centrul de plasament din Șomcuta Mare. Acolo vor ajunge și restul, în următoarele ore. Oamenii legii fac cercetări și vor să afle cum ajuns acești refugiați în România, cine i-a adus și cine i-a ajutat, informează Digi 24.

Trafic restricționat în centrul Capitalei. Un partid politic organizează un miting la care așteaptă 15.000 de oameni... Imagini şocante! Sfârşitul lumii este aproape? "Vom dispărea rând pe rând"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x