Antena Căutare

40 000 de oameni au protestat in Piata Victoriei/ Sindicatele anunta greva generala pe 31 mai

40 de mii de oameni s-au adunat in Piata Victoriei cu un mesaj clar pentru guvernanti: "saracia NU se trateaza cu scaderi de pensii si salarii."

Trimite filmulete si imagini cu evenimentele din Piata Victoriei pe adresa Fii Observator! CLICK AICI!



Protestul sindicalistilor s-a incheiat!

UPDATE 13:30 Sindicatele au anuntat ca vor declansa o greva generala pe data de 31 mai.


UPDATE 12:50


UPDATE 11:45


"Dupa ce nu au vrut sa stea de vorba cu noi, ne-au anuntat marea realizare: scaderea pensiilor, a salariilor, a ajutorului de somaj. si ne-au cerut sa fim solidari. "Ne-au cerut sa fim solidari cu ei. Sa fie ei solidari cu noi si sa-si dea demisia. Cea mai buna solutie este schimbarea actualului Guvern"




UPDATE 11:15



Meniul pentru bogati contine la felul felul 1 - acordarea la discretie de terenuri, vile, paduri, la felul 2 - contracte prin incredintare directa si neplata contributie la stat, la felul 3 - achizitii publice la preturi de zece ori mai mici si la desert - evaziuni fiscale fara numar.



Oamenii au adoptat melodia "Dansul Pinguinului", lansata de Daniel Buzdugan si Mihai Morar la Radio Zu, ca imn oficial al manifestatiei de protest din Piata Victoriei.

Sindicalistii huiduie si fluiera, strigand: "Sa transformam aceasta Piata in Campia Libertatii", "Dati-va afara intai pe voi si clanurile voastre si apoi sa va atingeti de parintii nostri", "Plecati, jos comunistii!".








Autocarele cu sindicalisti vor fi insotite de jandarmi de la intrarea in Bucuresti pana la locul protestului.

Peste 1.000 de efective ale fortelor de ordine au fost mobilizate pentru acest miting.

La ora 9.00 au intrat in vigoare si restrictiile de trafic in Piata Victoriei. Soseaua Kiseleff este inchisa circulatiei intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei iar piata Victoriei este inchisa, insa se vor asigura cate doua benzi de mers pe bulevardele Aviatorilor, Lascar Catargiu si Calea Victoriei.

Cate o banda de criculatie este inchisa si pe bulevardele Aviatorilor si Poligrafiei pentru a se asigura parcarea autocarelor care ii transporta pe sindicalisti.

Protestatarii dau dovada de inventivitate:"Dansul pinguinului", masa bogatului si masa saracului, in Piata Vic... VIDEO Cu TIR-ul in rapa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x