Antena Căutare

5 domenii în care te poți angaja fără să ai nevoie de experiență

5 domenii unde te poți angaja fără să ai nevoie de experiență în București

Ești proaspăt absolvent(ă) și cauți un loc de muncă? În multe cazuri, una din principalele cerințe pe care o vei auzi, din partea angajatorului, este experiența ta anterioară, la un loc de muncă. Desigur că, atunci când te afli la începutul carierei, această cerință poate părea absurdă, incorectă și... eliminatorie. Din fericire, există câteva domenii în care nu ți se va cere să ai deja competențe, ci va conta atitudinea și dorința de a învăța. Iată principalele astfel de domenii, conform unui studiu realizat de JobZZ.ro

Tinerii din România se confruntă adesea cu problema lipsei de experiență atunci când vor să se angajeze. Dacă și tu te numeri printre aceștia, îți poți face drumul mai ușor spre jobul mult dorit dacă urmezi un program de Internship. Există Internshipuri plătite care îți oferă posibilitatea de angajare.

CV-ul are un rol important și poate avea un impact semnificativ asupra viitorului angajator, în funcție de modul în care îl redactezi, așadar acesta trebuie să fie relevant și să conțină informații reale.

Cu CV-ul actualizat și cu mult entuziasm, iată în ce domenii poți găsi locuri de muncă care nu necesită experiență, în funcție de ceea ce ți se potrivește:

Locurile de muncă în Vânzări se află în topul clasamentului, cu o sferă largă din care poți alege postul de Agent Vânzări. Angajatorii caută într-un agent de vânzări abilități ca atitudinea profesionistă dar în același timp placută publicului cu care acesta va interacționa. Așadar, dacă știi să relaționezi bine și să negociezi cu persoanele din jur, domeniul acesta e un bun început în carieră.

În domeniul Administrativ sunt multe posturi disponibile pentru tinerii fără experiență, ca de exemplu: Asistent Administrativ. Angajatorii cer persoanelor interesate să aibă cunoștințe în folosirea unui PC și abilități de comunicare. Ai șanse de reușită în acest domeniu dacă ai capacitatea de a te organiza, ai atenție la detalii și o memorie bună.

Dacă ai absolvit recent o facultate cu specialitatea Marketing, pregătește-te pentru vești bune! Angajatorii caută tineri începători dornici să se specializeze în acest domeniu, pe un post precum Specialist Junior Marketing. Se caută persoane cărora le place să fie inovatoare, mereu la curent cu tot ce e nou și să se adapteze la nevoile consumatorului.

Pentru pasionații de domeniul IT, angajatorii oferă atât Internshipuri plătite în companii cu posibilitatea de angajare cât și posturi cu normă întreagă. Salariile sunt printre cele mai mari din țară, iar tinerii cu talent, motivație și gândire logică au șanse să promoveze rapid în carieră.

Angajatorii din domeniul Bancar oferă tinerilor care sunt la început de carieră locuri de muncă în București dar și în restul țării, așa că dacă ai studii economice, poți începe să îți depui CV-ul pentru postul de Consultant Servicii Bancare. Îți vor fi necesare abilitățile de comunicare, deoarece vei interacționa mult cu publicul și dorința de afirmare.

Ție ce domeniu ți se potrivește? Viitorul tău job poate fi la un click distanță! Intră pe JobZZ.ro unde găsești 3.000 de anunțuri cu locuri de muncă pentru care nu ai nevoie de experiență, în București!

Admitere Liceu 2018. Repartizarea din toamnă 2018... Ce tragedie! Trei oameni au murit striviți pe o șosea din România. Martorii povestesc îngroziți: "Zburau bucăți din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x