Antena Căutare

50 de copii din Suceava merg la o gradinita din anul 1894: Parintii cer ajutor pe Facebook

Mai multi parinti din localitatea Ipotesti, Suceava, cer ajutorul pe Facebook pentru consolidarea unei gradinite din 1894. 50 de copii invata zilnic intr-o gradinita veche de 147 de ani, de aceea parintii si directorii au nevoie de o "mica finantare" de 15 miliarde de lei.

„Sunt niste gauri enorme acolo. Am fi foarte bucurosi sa se rezolve. Nu prea e interes pentru copii in sat, desi avem o conducere foarte buna, dar pentru ei nu se face nimic. In caz de cutremur 99% din gradinita se va prabusi"
"Stirea Zilei"

Mama copiilor este cea care a postat cazul pe Facebook impreuna cu alte mame.

"Am avut promisiuni, am deschis doua conturi in euro si in lei. Am avut si niste promisiuni de la niste firme de constructii, s-au strans niste bani", a spus aceasta.

„Primarul nu s-a aplecat suficient la sarutarea de mana a doamnei Udrea. Sau pe harta electorala a PDL acest loc nu conteaza. Poate sunt prea putine voturi, poate nu conteaza?", s-a intreabat retoric jurnalistul Adrian Ursu, in emisiune.

"Este o casa de lemn, a fost consolidata in 2004. Asteptam fonduri de la minister. Mereu se spune din lipsa de fonduri. Consiliul Local spune ca nu are bani. Ar fi nevoie de 15 miliarde", a completat si directorul gradinitei.

Foto: Intact Images

Studentii incep luni noul an universitar. Care sunt schimbarile in 2011-2012... Razie pe internet: 184 de comercianti online au fost gasiti cu nereguli si amendati cu peste 290.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x