Antena Căutare

Alertă la un spital din țară! 51 de angajați, în izolare la domiciliu, după confirmarea infectării cu coronavirus la un cadru medical

Un număr de 51 de angajaţi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş sunt în izolare la domiciliu, după confirmarea infectării cu coronavirus la un cadru medical.

”Urmare a confirmării pozitive COVID-19 a unui cadru medical din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, începând din data de 04.04.2020, 51 de persoane din rândul personalului medico-sanitar şi auxiliar au intrat în autoizolare la domiciliu, pentru siguranţa tuturor”, a transmis, duminică, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Sursa citată a precizat că, potrivit Metodologiei de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID-19), actualizată în data de 03.04.2020, contacţii asimptomatici ai cazurilor confirmate, inclusiv personal medico-sanitar, nu fac obiectul testarii.

În acest caz, se recomandă auto-izolare la domiciliu 14 zile de la ultimul contact, aceştia testându-se la apariţia simptomatologiei, în decurs de 14 zile de la ultimul contact.

În acest moment, atât personalul intrat în autoizolare, cât şi cadrul medical pozitiv COVID-19, sunt în stare bună.

În judeţul Mureş sunt confirmate 57 de cazuri de coronavirus.

Sursa : news.ro

Încă un județ declară măștile de protecție obligatorii! Când intră învigoare noile restricții anunțate de autorități: „E... „Este un potențial focar, dacă nu avem grijă” - Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, tur de forță la Constanța...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x