Antena Căutare

65 de milioane de euro pentru marcaje rutiere

DN1 este cosmarul oricarui sofer care merge la munte sau vrea sa iasa din tara pe la vama Bors. Drumul are 640 de kilometri, leaga Capitala de Ungaria si a inghitit bani pe masura. La inceputul lunii ianuarie, Ministerul Transporturilor a anuntat ca va investi in DN 1 alte 88 de milioane de euro, din care in jur de 23 sunt fonduri europene. Celelalte 65 de milioane sunt bani de la buget. Nu mai departe de anul 2005, cu proiecte aprobate si licitatii incheiate, CNADNR a pierdut, de aceasta data bani de la Banca Mondiala, tot pe un proiect privind siguranta traficului pe DN 1.










DN 1 a avut de altfel mai multe incercari de modernizare. Ultima reabilitare, care abia s-a incheiat, a durat vreo patru ani. CNADNR a impartit in trei sectoare, cei 100 de kilometri ai DN 1 dintre Brasov si Sibiu. 60 de milioane de euro au fost platiti pentru reabilitarea portiunii care leaga cele doua judete.

jurnalul.ro!


Galati: Un barbat s-a aruncat de la etajul 6 dar a supravietuit... Guvernul a lasat mii de familii sarace fara ajutor social in luna ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x