Antena Căutare

760 de zboruri au fost anulate! Este haos pentru români: „Erau foarte multe persoane plângând. Era nebunie.”

Peste 110 mii de pasageri, printre care şi zeci de români, au fost blocaţi aproape 24 de ore, pe Gatwick. În cea mai aglomerată zi din an, niciun avion nu a mai decolat şi n-a mai aterizat. 760 de aeronave au fost anulate doar astăzi, din motive de securitate, iar autorităţile se tem că situaţia s-ar putea prelungi.

Peste 110 mii de pasageri, printre care şi zeci de români, au fost blocaţi aproape 24 de ore, pe Gatwick. În cea mai aglomerată zi din an, niciun avion nu a mai decolat şi n-a mai aterizat. 760 de aeronave au fost anulate doar astăzi, din motive de securitate, iar autorităţile se tem că situaţia s-ar putea prelungi. Motivul? Trei drone!

La ora 23.00, ora României, pasagerii unei curse cu destinaţia Bucureşti au aflat că traficul aerian este suspendat. Două drone au survolat spaţiul aerian al aeroportului Gatwick. În scurt timp, două mii de zboruri au fost redirecţionate şi chiar anulate.

O româncă a surprins cu telefonul mobil haosul de pe aeroportul Gatwick. Obosiţi şi îngrijoraţi, oamenii au aşteptat ore în şir veşti despre cursele aeriene.

„Erau foarte multe persoane plângând. Era nebunie.”

După şase ore, când coşmarul părea să se fi sfârşit, activitatea aeroportului Gatwick a fost reluată. Însă doar pentru 45 de minute. O altă dronă a apărut în apropierea pistelor. 20 de unităţi ale Poliţiei caută făptaşul pentru a-l aduce în faţa justiţiei. Pedeapsa pentru o asemenea faptă este de cinci ani de închisoare.

Previziuni sumbre de Crăciun! România, lovită de un cutremur de opt grade? Ce spun experții ... Ultima oră! Zece persoane rănite, după ce o maşină a intrat într-o staţie de autobuz, în Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x