Antena Căutare

800 de posturi sezoniere, în agricultură, în Spania, pentru șomeri! Românilor, puteţi câştiga peste 40 de euro pe zi!

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, organizează selecții pentru ocuparea a 800 de posturi în domeniul agricol, în Spania, se arată într-un comunicat ANOFM.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, organizează selecții pentru ocuparea a 800 de posturi în domeniul agricol, în Spania, se arată într-un comunicat ANOFM.

Conform sursei citate, salariul va fi de 40,43 de euro brut/zi, iar durata contractelor va fi de aproximativ 3 luni, data estimată a începerii fiind 15 februarie 2018.

"Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi /39 de ore pe săptămână împărțite în 6 zile, ziua 7 fiind zi de odihnă (aceasta poate să nu coincidă cu duminica). Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții. În decursul celor 6,5 ore este prevăzută o pauză de o jumătate de oră. Cazarea este asigurată de angajator, iar lucrătorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli", potrivit comunicatului.

Înscrierile au loc până la data de 10 decembrie 2017, iar dosarul pentru înscriere trebuie să conțină următoarele documente: copie CI sau BI, CV Europass în limba română, adeverință medicală, cu mențiunea 'apt pentru muncă'.

Selecțiile se vor desfășura în perioada 11-15 decembrie 2017, locațiile fiind comunicate pe site-ul ANOFM, precum și pe pagina de Facebook.

După ninsori, ploi și vânt, meteorologii vin cu vești bune! Vremea se încălzește în mai multe zone din țară... Ce spun milioanele de elevi din toată lumea?! Cursurile școlare ar trebui să înceapă după 8:30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x