Antena Căutare

A 12-a de proteste: Sute de persoane s-au adunat din nou in Piata Universitatii

Este a 12-a zi de proteste pentru romani. Mai multi protestatari s-au strans deja de cateva ore in Piata Universitatii si in fata Teatrului National.

Update 21.00 - Un protestatar a fost ridicat din Piata Universitatii dupa ce asupra lui a fost gasit un cutit. Purtatorul de cuvant de la Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Marius Militaru, a spus ca este vorba despre un tanar care se afla in zona Teatrului National. El a fost ridicat de jandarmi si dus la sectia 4 de politie, a adaugat Militaru.


Marti seara, mai multi tineri au ofierit flori jandarmilor prezenti in Piata Universitatii. Jandarmii au depus florile primite la Troita din piata.

Update 19.30 - Aproximativ o mie de oameni protesteaza, marti seara, in Piata Universitatii. Aproape jumatate dintre ei sunt suporteri ai echipelor de fotbal, informeaza Mediafax.

Pe bannerele suporterilor se pot citi mesaje precum "Suporteri, nu infractori", "Pasnici, apolitici, uniti" sau "Romania pentru Romania".


UPDATE! Teodor Paleologu: "Promovarea lui Cristian Diaconescu e singurul nostru raspuns la ce se intampla in strada?"

La manifestatia din centrul Capitalei s-au alaturat si cateva zeci de persoane care participasera in cursul zilei la Palatul Victoria si apoi au marsaluit spre sediul televiziunii romane.

Foto: Intact Images

Grupul Consiliul National al Societatii Civile a trimis la Cotroceni o lista de revendicari... Germania si Norvegia ofera cele mai multe locuri de munca pentru romani. Vezi care sunt conditiile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x