Antena Căutare

A ajuns la căpătâiul Regelui Mihai. Apariție surpriză la reședința din Elveția monarhului!

Principesa Sofia se află în această săptămână la reședința privată a Regelui Mihai din Elveția, pentru a-i fi alături tatălui său

Principesa Sofia se află în această săptămână la reședința privată a Regelui Mihai din Elveția, pentru a-i fi alături tatălui său.

"Luni, 20 noiembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a sosit în Elveția, la reședința privată a Majestății Sale Regelui, pentru a sta alături de tatăl său de-a lungul acestei săptămâni", informează romaniaregala.ro.

La sfârșitul săptămânii trecute, Casa Regală a informat că Regele Mihai se află într-o situație îngrijorătoare de sănătate.

"În zilele care au trecut de la comunicatul din 6 noiembrie, starea generală a Regelui Mihai nu s-a agravat, semnele vitale ale Majestății Sale aflându-se pe o platformă constantă. Medicii au administrat o medicație care să ușureze somnul și respirația. Cu toate acestea, Majestatea Sa continuă să se afle într-o stare îngrijorătoare de sănătate. Scăderea accentuată a capacităților fizice și a capacității de comunicare, precum și imposibilitatea de a se deplasa fără ajutor au rămas la același nivel", preciza Casa Regală.

În cursul săptămânii trecute, șeful Casei Majestății Sale Regelui Mihai, Andrew Popper, a afirmat că starea fostului suveran este una "foarte precară".

"Starea este foarte precară. Medicii, în acest moment, își concentrează eforturile pentru a-l menține pe Majestatea Sa fără dureri și într-o stare confortabilă. Previziunile sunt imposibile în aceste cazuri. Nu putem să spunem. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Pentru moment, din fericire, situația s-a stabilizat", a declarat Andrew Popper, la TVR 1.

Așa doctori să tot fie! Un tânăr din Constanța ziua tratează și noaptea...dansează!... Deputaţii pot să îi lege pe români de calorifer. Debranşarea de la sistemul central de încălzire ar putea fi interzisă p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x