Antena Căutare

A aparut Ghidul Biciclistului. Vezi AICI care sunt regulile pe care trebuie sa le respectam

Astazi, a fost lansat Ghidul Biciclistului. Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania, Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti si ActiveWatch au colaborat pentru realizarea materialului ce vine in continuarea campaniei de siguranta in trafic, inceputa luna aceasta

"Ghidul Biciclistului" curpinde un set de reguli care ii ajuta pe cei care folosesc sau vor folosi vehiculul pe doua roti, la un moment dat. ”Anual, mii de cetateni ai Romaniei invata sa utilizeze bicicleta. Cu toate acestea, dezvoltarea abilitatii practice de a o folosi nu este suficienta, fiind necesara completarea acesteia cu informatii din legislatie. Siguranta biciclistilor in trafic si, deci, in unele situatii, chiar viata acestora, depinde de cunoasterea si respectarea acestor reguli”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Acestia mai spun si ca Ministerul Administratiei si Internelor, impreuna cu autoritatile publice locale ar fi trebuit sa se ocupe mai mult de promovarea regulilor. Ghidul propus de organizatori incearca sa dea astfel o mana de ajutor celor care pedaleaza.

Cei implicati in proiect au desfasurat si o campanie, "Fii vizibil in trafic", in care au impartit biciclistilor, gratuit, elemente reflectorizante care sporeau siguranta.

Foto: Hepta

Costica Stefanescu i-a lasat sotiei o avere in valoare de aproape CINCI milioane de euro... Costica Stefanescu va avea un monument in Craiova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x